Nyhed
Morsø Fejebakke med kost

Morsø Fejebakke med kost

Morsø Fejebakke m. kost fås her til den bedste pris. Vi tilbyder hurtig levering, prisgaranti og behjælpelig support.
Fra kr. pr. md.
DKK 199,00
Køb rentefrit Finansiering
Antal:
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Beskrivelse

Morsøs nye tilbehør ”Fejebakke og Kost” er designet af Morsøs egen chefarkitekt Karsten Aagaard. Det er lykkedes at skabe et praktisk og enkelt sæt værktøj, der er nemt at tage frem og anvende, når det er nødvendigt at rydde op efter fyring.

Den lille kost kan som en fiks detalje fint placeres i fejebladets bund, og sættet vil således være hurtigt tilgængeligt fra brændekurven.

Sættet kan selvfølgelig også lægges i Morsø-ovnens skuffe. Fejebakken er udført med ergonomisk udformet håndtag i gummimateriale, der sikrer et fast greb, og kostens fine naturhår sørger for effektiv fejning. Sættet for enhver brændeovnsejer.
Flot og praktisk fejebakke med kost fra Morsø. Fejebakken er lavet i stål der er sort pulverlakeret. Morsø fejebakke er 20cm i bredden om monteret med ergonomisk gummihåndtag. Kosten er med sort trægreb med fine sorte naturhår.

Specifikationer