Nyhed
SPAR: 200,00
Morsø Støbejernskedel Simplica

Morsø Støbejernskedel Simplica

Støbejernskedel Morsø Simplica, designet af Minica Ritterband.
Fra kr. pr. md.
DKK 699,00 DKK 499,00
Køb rentefrit Finansiering
Antal:
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Beskrivelse

Simplica Vandfordamper
 
Monica Ritterband har designet denne kedel i støbejern, rustfrit stål og gummi. Kedlen har fået navnet Simplica efter det enkle, moderne formsprog, der dog også har tråde til nogle af de klassiske produkter fra Morsø.

Selve kedlen er lavet af støbejern, som har været grundlaget for Morsøs produktion, siden jernstøberiet blev etableret i 1853. Hankens blanke rustfrie stål danner kontrast til det sorte emaljerede støbejern, og grebet i hårdt gummi gør det sikkert og bekvemt at flytte kedlen under alle forhold. Den stramme runde form minder om de støbejernsgryder, der i mange år var en del af Morsøs produktprogram, og den flade top og låget er en hilsen til de gamle støbejernskomfurer fra Morsø.

Simplica er ikke blot en pyntegenstand. Den gavner også indeklimaet. Den behagelige varme fra en brændeovn kan føre til, at luften bliver for tør, med de gener det kan medføre. Ved at fylde vand i kedlen og stille den på brændeovnen, når der er fyret op, vil vandet langsom fordampe og holde luftfugtigheden på et behageligt niveau.

Er luften for tør, kan det påvirke helbredet, ligesom tør luft fremmer statisk elektricitet.

Rumindhold: 1,5 l.

Specifikationer