Hjørring Pejsecenter har det rette tilbehør til dig

Mangler du tilbehør til din brændeovn, pejs eller til noget helt tredje, så har Hjørring Pejsecenter et stort udvalg af diverse produkter til dig.

Hvis du har en brændeovn, så ved du, at det somme tider er nødvendigt at gøre rent i og omkring brændeovnen, da der fremkommer en del aske.

For at du kan passe bedre på din støvsuger i længere tid, kan du på Hjørring Pejsecenters webshop købe en askesuger, som skåner din støvsuger.

 BrændespandePejsesæt

Få det rette udstyr til din brændeovn eller pejs

Når man har sig en brændeovn eller pejs, så er det også vigtigt at have det rette udstyr. Her på Hjørring Pejsecenters webshop vil vi gerne hjælpe dig til at få det rigtige udstyr til din pejs eller brændeovn.

Du kan blandt mange andre produkter få en flot brændespand eller –reol, som giver et flot udtryk til rummet sammen med pejsen eller brændeovnen. 

Ejer du en pejs, er et pejsesæt et must for dig. Vi kan tilbyde dig pejsesæt fra kvalitetsmærkerne Vento og Rais. Uanset hvilket mærke du vælger, får du et pejsesæt af høj kvalitet, som indeholder ildrager, kost samt en skovl. 

Find det bedste tilbehør til din brændeovn, pejs eller noget helt andet på Hjørring Pejsecenters webshop. Vi tilbyder dig kun produkter af højeste kvalitet.