Skorstene og røgrør af høj kvalitet!

På Hjørring Pejsecenters webshop finder du et bredt udvalg af både skorstene og røgrør.

Hvis du overvejer at investere i en brændeovn eller pejs, så bør du også overveje, om din skorsten passer til enten brændeovnen eller pejsen.

Det er vigtigt, at du får afklaret om din skorsten lever op til de krav, der er lavet omkring skorstene i dag.

Skulle du have en skorsten, som syner fin men er af ældre dato, bør du undersøge, om din skorsten overhovedet passer til din kommende brændeovn.

Hvis du løber ind i problemer med den brændeovn, du altid har drømt om og din skorsten, så er der stadig hjælp at hente.

Et røgrør kan klare mange problemer, og her på Hjørring Pejsecenters webshop kan du finde dem i mange størrelser og længder. Vi tilbyder dig røgrør både til almindelige brændeovne og til pilleovne.

 

Hvis du mangler tilbehør til din skorsten, eller hvis den har nogle elementer, som trænger til at blive skiftet ud, så har Hjørring Pejsecenter et velassorteret udvalg af bl.a. skorstenshætter, inddækninger, loftkraver og gummitætninger. Vi tilbyder dig produkter til din skorsten velegnet både til pilleovne og almindelige brændeovne.

 

Du kan med fordel gå på udkig blandt vores store udvalg af skorstene og røgrør, der passer lige til din brændeovn eller pejs!


Vento stålskortsten Ø80Vento stålskorsten Ø150Røgrør Ø80
Røgrør Ø150


Terma Tech Skorstene Ø150/Ø250