Nyhed
SPAR: 1.300,00
Exodraft Røgsuger RS  RS009-4-1

Exodraft Røgsuger RS RS009-4-1

Exodraft røgsuger RS med horisontalt afkast til skorstene over tagryg.
DKK 7.075,00 DKK 5.775,00
Vælg variant:
Antal:

Beskrivelse

Exodraft RS røgsuger er en af markedets mest populære røgsugere. Exodraft RS røgsuger fås i 4 forskellige størrelser. RS009, RS012, RS014 og RS016.

Exodraft RS røgsuger er en udsugningsventilator konstrueret til horisontalt afkast, så røgen ikke bliver kastet ind på taget.

Røgsugeren kan anvendes til alle brændselstyper, men egner sig især til brug ved fastbrændselskedler, pejse og brændeovne.

Aksialvingen på Exodraft RS røgsuger er udført i rustfri stål og er dermed nem for skorstensfejeren at rengøre for sod og belægninger. I afkaståbningen er der monteret et net i rustfrit stål til berørings- og fuglebeskyttelse.

Røgsugeren placeres på toppen af skorstenen, og herved skabes et undertryk i røgrør og skorsten.

Exodraft RS modeller passer til enhver pejs eller brændeovn. Exodraft RS røgsuger er standard med firkantet bæreplade, men fås her med ottekantet bæreplade.

Få kontrol over trækket i din skorsten med Exodraft RS røgsuger

Installér en Exodraft-røgsuger på din skorsten med en tilhørende styring, og få kontrol over trækket i din skorsten. Opnå en lang række fordele med et mekanisk skorstenstræk.

Hurtig og let optænding
Med en Exodraft RS røgsuger er du sikret en let optænding uanset vejrforhold og størrelsesforholdet mellem skorsten og ildsted. Jo bedre trækket fra din skorsten er, des mindre bliver partikeludledningen til atmosfæren. Dette skåner bla. miljøbelastningen.

Ingen røg og lugt
Undgå røgudslag og lugtgener i stuen under optænding og genfyring. Røgsugeren sikrer nemlig det nødvendige træk til at føre røgen op gennem skorstenen.

Bedre forbrænding og fyringsøkonomi
En optimal forbrænding kan reducere brændselsforbruget med op til 15%. Ønsker du, at spare på dit brændselsforbrug, vil det med en røgsuger være muligt, at forbedre fyringsøkonomien med en jævnere forbrænding.

Sundere indeklima uden sod og støv
Oplev et sundere indeklima med en Exodraft røgsuger. Ved rengøring af ildstedet vil en røgsuger suge askestøvet op gennem skorstenen i stedet for at sprede sig i stuen og derved lægge sig på møbler og indbo.

Ekstra ventilation
Som ekstra bonus kan du bruge røgsugeren som ventilation både sommer og vinter, når ildstedet ikke er i brug. Du kan bla. også lade røgsugeren køre natten over, og fjerne lugten af tobak og mad.


Specifikationer