Grill til forår

Forårsfornemmelser? Gør din grill klar til sæsonen.

Reservedele til
brændeovne og pejse

Vedligehold din brændeovn eller pejs med nye reservedele.

Brændeovns- og pejsetilbehør

Mangler du tilbehør til din brændeovn eller pejs?
Morsø 1412
Bestil her på webshoppen idag eller kontakt Pejsen.com for professionel rådgivning om dine muligheder for køb og montering af brændeovn Morsø 1412.
Gå til Morsø 1412
Morsø 1442
Bestil her på webshoppen idag eller kontakt Pejsen.com for professionel rådgivning om dine muligheder for køb og montering af brændeovn Morsø 1442.
Gå til Morsø 1442
Morsø 2140
Bestil her på webshoppen idag eller kontakt Pejsen.com for professionel rådgivning om dine muligheder for køb og montering af brændeovn Morsø 2140.
Gå til Morsø 2140
Morsø 1126
Bestil her på webshoppen idag eller kontakt Pejsen.com for professionel rådgivning om dine muligheder for køb og montering af brændeovn Morsø 1126.
Gå til Morsø 1126
Morsø 2B Classic
Bestil her på webshoppen idag eller kontakt Pejsen.com for professionel rådgivning om dine muligheder for køb og montering af brændeovn Morsø 2B Classic.
Gå til Morsø 2B Classic
Previous slide
Next slide

Montering af brændeovn eller pejs

Er du på udkig efter en ny brændeovn inkl. montering, så du ikke skal tænke på at bakse med opsætning? Netop en sådan ”all in one”-løsning er, hvad du kan finde her hos Pejsen. Vi forhandler et væld af stærke pejse- og brændeovnstilbud med montering, hvilket betyder, at vi kan klare en hvilken som helst montage af brændeovn.

Køb af en gaspejs hos Pejsen

En gaspejs er en unik hyggespreder, og samtidig et meget eksklusivt møbel med utallige designmuligheder. En gaspejs er den perfekte løsning for dig, der drømmer om en simpel og vedligeholdelsesfri løsning med fokus på moderne æstetik og hygge for hele familien. Gaspejsen er det oplagte valg til nye huse.
Contura 870G Style Brændeovn Sort

Hele Danmarks pejsecenter

Pejsen

Hos Pejsen har vi alt i pejse til brænde, gas, bioethanol og el. Du kan også finde os i vores showroom i Hjørring

Vi er eksperter i alt indenfor pejseindsatse til både gas, brænde, el og bioethanol samt et stort og bredt udvalg af brændeovne, outdoor produkter samt alt indenfor pejsetilbehør.

Vi er blandt Danmarks absolut førende pejsecentre med vores egne certificerede montører. Vi lægger stor vægt på vores idégrundlag og koncept, hvor vi sætter kunden i fokus og tilbyder skræddersyede totalløsninger, der på bedste vis opfylder kundens behov og ønsker.