Pilleovne – økonomisk og miljørigtig opvarmning!

Pilleovne er det miljørigtige alternativ til de almindelige brændeovne, da de giver både økonomisk og miljørigtig opvarmning af dit hjem. Vores sortiment spænder over pilleovne i høj kvalitet og flotte tidsløse design, hvilket gør det muligt for os at finde de helt rette muligheder af pilleovne efter dine behov og ønsker.

 
Det er blevet mere og mere populært at udskifte almindelige brændeovne med pilleovne, da pilleovne både sparer dig og miljøet for en masse. Du vil blandt andet hurtigt kunne mærke en ændring ved dine varmeudgifter samt et væsentligt bedre indeklima - og så er træpillerne til pilleovne lavet af et lavt miljøbelastende træbrændsel.


Ecoteck pilleovne 

 

Ecoteck pilleovne

 

I vores webshop finder du et bredt udvalg af Ecoteck pilleovne. Skulle du være interesseret i andre pilleovne, end dem du finder på webshoppen, kan vi naturligvis altid skaffe andre modeller hjem til dig. 

Med pilleovne fra Ecoteck er du sikret et dejligt indeklima med en behagelig og konstant temperatur. Du vil desuden spare 50-70% på din varmeudgift, og så kan træpillerne til pilleovne nemt opbevares udenfor, så de ikke fylder inde i hjemmet.

Ønsker du råd og vejledning eller yderligere information om pilleovne, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 90 98 46.