Rais pejseindsats 

I vores webshop finder du et bredt udvalg af Rais pejseindsatse. Er du på udkig efter en bestemt pejs, men kan du ikke finde den i vores webshop, så klik ind på rais.dk og se hele sortimentet. Du er altid velkommen til at kontakte pejsen.com for råd og vejledening ved køb af pejseindsatse. Beslutter du dig for at købe en bestemt pejseindsats, som vi ikke har i vores webshop, kan vi altid skaffe den hjem til dig.

En Rais pejseindsats er toneangivende, hvad angår form og stil. Med en pejseindsats fra Rais er der nået nye højder i forhold til ekstraordinært flammebillede. En smuk Rais pejseindsats vil fungere som en smuk detalje i ethvert hjem. Rais pejseindsatser tilbyder eksklusive og iøjnefaldende løsninger, der ikke fås andre steder. Med en Rais pejseindsats er du garanteret høj kvalitet hele vejen rundt. 

Mangler dit nye minimalistiske hus lige det sidste touch? Eller står du med et rum, der trænger til fornyelse? Med en Rais pejseindsats bliver det muligt at bringe en stemning af hygge, varme og nærvær helt ind i hjertet af dit hjem.

Med en Rais pejseindsats skal du ikke bekymrer dig om, hvordan du sikrer stemning og følelsen af, at være et hjem. Du skal blot læne dig tilbage og lade dig indhylle af varmen, som bringer følelsen af glæde, lykke og hygge med sig.

Det rigtige valg af Rais pejseindsatse til dit hjem

Mange forbinder brændeovne med noget klodset og tungt, der fylder en hel del. Denne opfattelse stemmer sjældent overens med nutidens indretningsdrømme. Men med en Rais pejseindsats er der tænkt på netop disse hjem, og med deres innovative design, opfyldes dine ønsker. Gennem udviklingen har de formået, at være konstant visionære og skaber derved innovative varmekilder, der bryder med traditionen og demonstrerer suverænt design. Med en pejseindsats fra Rais ses kombinationen af et klassisk snit med nytænkning i kraft af enkle  og gedigne virkemidler.

Mulighederne vil ingen ende tage – Rais laver pejseindsatser, indmurings brændeovne, hjørneovne, gennemgående ovne og tunnelovne, som alle kan indpasses efter design og ønske. Med valget af en Rais pejseindsats er du sikret en pejs i topkvalitet, som efterkommer lige netop dine ønsker og behov.  

Med en Rais pejseindsats får du, udover en besparelse på varmeregningen, også mulighed for en afslappende følelse, du ikke har mærket før.  At sidde foran pejseindsatsen og blive varmet igennem af den behagelige varme, mens du nyder synet af de dansende flammer og døser hen til lyden af den knitrende ild, er ren wellness  for krop og sjæl. Denne mulighed for at koble helt fra er eftertragtet i det travle hverdagsliv.  

Miljørigtigt valg af pejseindsatse fra Rais

Rais brændeovne og indsatser opfylder strenge krav til effektivitet og udledning af restpartikler, end svanemærket kræver – og Rais-pejse anses i udlandet som et miljømæssigt forbillede. De nye ovne kaldes CO2-neutrale, fordi mængden af CO2 ved korrekt fyring svarer til den mængde CO2, som træet ville have afgivet under forrådnelsen i skoven. 

Har du forelsket dig i en bestemt Rais pejseindsats, som du ikke kan finde i vores sortiment, kan du se hele Rais-sortimentet her.  

Hos Hjørring pejsecenter kan vi altid skaffe lige præcis din drømmeindsats hjem, så du får præcis den indsats, der er den helt rigtige løsning til dit hjem. Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 90 98 46, hverdage mellem 10.00-17.30.