Gennemgående pejseindsatse

Med en gennemgående pejseindsats får du et funktionelt og lækkert udtryk i dit hjem, som vil bidrage med glæde og hygge lang tid frem. Hos Pejsen finder du gennemgående pejseindsatser i mange forskellige størrelser og designs, og det er derfor muligt at finde en gennemgående pejs, som passer til dine behov og ønsker.

Er du på udkig efter en brændeovn, der både giver et anderledes og mere eksklusivt udtryk, er de gennemgående pejseindsatser et godt bud. En gennemgående pejs muliggør, at du kan se ilden fra to sider, hvilket skaber et unikt og luksuriøst udtryk.

Skulle du sidde med spørgsmål til målene, funktionerne eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder for pejseindsatser, der er gennemgående. Vores fagspecialister står klar med vejledning og gode råd, så I i fællesskab kan finde den bedste løsning, der passer perfekt til din bolig.


Skab dybde og eksklusivitet med en gennemgående pejs

Når du vælger at få en pejseindsats, som er gennemgående, bliver den muret op i en halv- eller helvæg midt i rummet. Det er en smart løsning, hvis du ønsker at forene to rum og skabe mere dybde på tværs af rummene. Den skaber dog også hyggelig stemning og varme i begge rum, hvilket i særdeleshed adskiller den gennemgående pejs fra en almindelig pejs.

Ønsker du at skabe en naturlig forbindelse mellem rum i dine bolig, er en gennemgående pejs altså det rigtige valg. På den måde kan du nemlig nyde ildens flotte skær fra flere sider. Du finder både gennemgående pejseindsatser i et klassisk design med muligheder for åbninger på begge sider, men ligeledes tilbyder vi også indsatser i mere moderne designs præget af rene linjer, som næsten fremstår som selvstændige kunstværker i dit hjem.

Du får garanti på montage af din pejs

Hvis du vælger at få vores kompetente medarbejdere til at montere din gennemgående pejs, er du sikret 5 års garanti på alt montagearbejde. Vores garanti gælder mangler og fejl vedrørende selve monteringsarbejdet, men den dækker ikke skader og fejl, som opstår på grund af for eksempel reparationer, som foretages af andre.

Skulle du mod al forventning opleve fejl, vil vores fagspecialister straks stå klar til at udbedre disse, men oplever du derimod problemer med kvaliteten eller holdbarheden af din gennemgående pejs, skal du tage kontakt til forhandleren.

Hos Pejsen vægter vi kvalitet og imødekommende service højt, og vi anbefaler derfor altid, at du kontakter os, hvis du oplever problematikker i forbindelse med købet af en gennemgående pejs.

Find din gennemgående pejs her på siden

Lad os være med til at skabe elegance i dit hjem med en pejseindsats, som er gennemgående. Vi sikrer høj kvalitet både i forhold til funktionalitet, design og kundeservice, så du er i kompetente hænder, når du handler hos Pejsen.

Vores leveringstid ligger almindeligvis på mellem 2-3 hverdage, men på visse modeller kan der dog forekomme en leveringstid på 8-10 hverdage. Vi stræber dog efter at levere inden for den almindelige tidsramme, så du hurtigt kan nyde din gennemgående pejs.

Hos Pejsen kan du forvente at få gode råd og vejledning af vores fagspecialister, som sætter en dyd i at finde en løsning, der passer til netop dit hjem. Du kan både kigge forbi vores fysiske butik i Hjørring til en uforpligtende snak om vores udvalg af forskellige gennemgående pejse, men du kan også sende en e-mail til hjoerring@pejsen.com. Derudover kan vi også kontaktes per telefon på +45 71 99 36 79 mellem 10.00 og 17.30 på hverdage og 10.00 til 14.00 om lørdagen.