Hjørne-pejseindsatse

Hos Pejsen kan du finde din nye hjørnepejs i vores flotte udvalg, der sikrer kvalitet og funktionalitet og ikke mindst et samlingspunkt i dit hjem. En pejseindsats i et hjørne kan nemlig skabe ekstra hygge, da ilden kan ses fra flere vinkler.

I vores sortiment finder du hjørnepejse, der differentierer sig fra hinanden i forhold til eksempelvis størrelse og design, og det er altså muligt at finde en hjørnebrændeovn, der er tilpasset netop dine behov og krav.

Størrelsen på en hjørnepejs er nemlig ikke ligegyldig, da de større brændeovne afgiver meget varme, hvilket kan være sværere at styre, mens de mindre brændeovne derimod ikke nødvendigvis afgiver varme nok. Din hjørnepejs skal altså tilpasses rummet, som den skal placeres i, og skulle du sidde med spørgsmål til dette, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi har fagspecialister, som står klar med råd og vejledning eller en uforpligtende snak.


En hjørnebrændeovn giver mange indretningsmæssige muligheder

Med en hjørnepejs får du et skønt omdrejningspunkt i dit hjem, hvilket både vil samle venner og familie til hyggelige stunder. De kan dog placeres mange forskellige steder og skabe anderledes udtryk i forskellige hjem.

Du kan eksempelvis montere en moderne hjørnepejs i et hvidt design med rene og lige linjer i hjørnet af en væg, der går på tværs af rummet og adskiller køkken og stue. På den måde kan lyset og varmen fra brændeovnen nydes fra flere vinkler i rummet og ligeledes bidrager den med varme til flere opholdssteder.

I vores udvalg finder du dog også hjørnebrændeovne i et mere klassisk design og udtryk, som kan monteres ud fra en almindelig væg, således der skabes mere dybde i rummet.

Tilbehør til din hjørnepejs


Vi tilbyder dog også en række tilbehør til din hjørnepejs i form af brændekurve og -reoler. Langt de fleste opbevarer deres brænde i et brændeskur, en garage eller en udendørs carport, men hvis du gerne vil undgå at rende i pendulfart flere gange i løbet af en uge, findes der en løsning på dette.

Hos Pejsen finder du nemlig en række smarte og flotte opbevaringsløsninger, som gør det nemmere og pænere at have brænde inden døre. Vi har både brændekurve i imiteret læder, kraftig filt og gummi, og ligeledes har vi brændeholdere og -reoler i forskellige størrelser.

Foruden de mange opbevaringsmuligheder til brænde, har vi også et stort udvalg af unikke pejsesæt. Vores pejsesæt består blandt andet af kost, skovl og ilddrager, men du kan også finde de mere simple løsninger med blot fejebakke og kost.

Find din nye hjørnebrændeovn hos Pejsen

Alle hjørnepejse her på siden er nøje udvalgt af vores fagspecialister, og derfor er du sikret unikt design og kvalitet. De adskiller sig fra hinanden på en række designmæssige og funktionelle parametre, men det betyder blot, at du kan finde netop den pejseindsats til et hjørne, som tilpasser dine behov og ønsker.

Hos Pejsen er leveringstiden på vores produkter 2-3 hverdage, men på visse brændeovne kan der dog forekomme leveringstider på 8-10 hverdage. Vi anbefaler derfor, at du tager en uforpligtende snak med vores kompetente medarbejdere, så du kan høre nærmere om løsninger og muligheder.

Skulle du sidde med spørgsmål til din betaling, vores levering eller hjørnepejse, kan du besøge os i vores fysiske butik i Hjørring, hvor vores specialister står klar til at hjælpe dig. Det er dog også muligt at sende en e-mail til hjoerring@pejsen.com eller ringe til vores fysiske butik i Hjørring på +45 71 99 36 79.