Meteor-pejse

Er du på udkig efter den perfekte indsats til din pejs, så finder du et stort og flot udvalg af Meteor-pejse her hos os. Meteor er et brand, der siden 1981 har produceret og designet unikke pejseindsatse til den kræsne forbruger.

Virksomheden er et familieforetagende og i dag beskæftiger de omkring 20 medarbejdere, der har været fælles om at opnå stor anerkendelse og ikke mindst en gentagende kåring som ”Gazelle-virksomhed” af Børsen. Meteor har fokus på at skabe pejseindsatser, hvor effektivitet, kvalitet, design og miljø alt sammen går op i en højere enhed, og derfor kan du roligt regne med, at du med Meteor-pejse får fat i et kvalitetsprodukt, som du kan have glæde af i rigtig mange år.

Hold dig derfor ikke tilbage, men kast dig over vores perlerække af smukke pejse her hos Pejsen.com og bestil den hjem, du forestiller dig skal pynte i dit hjem.

Vi har et unikt udvalg af Meteor-pejse

Så snart du dykker ned her på siden, vil det gå op for dig, hvor mange forskellige Meteor-pejse, vi har at byde på. Alle modellerne er såkaldte pejseindsatse, hvilket betyder, at pejsen skal placeres i et hul i væggen. Her er det derfor nødvendigt, at der er adgang til en muret skorsten inde i selve murværket, hvorimod en brændeovn blot kræver, at du kan installere en stålskorsten der, hvor den skal stå. Til gengæld vil mange mene, at en pejseindsats har et mere æstetisk udtryk, eftersom den er indbygget. Det kan sammenlignes lidt med et indbygget skab eller hvidevarer – det ser bare flot og gennemført ud. En indsats optager ligeledes heller ikke den samme plads i rummet som fx. en brændeovn.

Uanset hvad, så er en Meteor-pejs et rigtig godt valg til din bolig. I Danmark, hvor vi ikke ligefrem kan prale af tropiske temperaturer, men må nøjes med kulde, vind og mange mørke måneder hvert år, så er der sjældent noget mere hyggeligt, end ild i pejsen. Det skaber varme i mere end én forstand, og netop derfor er mange danskere vilde med det. Her på siden kan du vælge imellem en bred variation at pejse fra Meteor. De findes i både store og små udgaver, kvadratiske og rektangulære, samt modeller med vinkellåger til at placere i hjørnet af muren. Designet fra Meteor er gennemgående enkelt og tidløst og passer derfor ind i de fleste stuer eller køkkenalrum, uanset hvilken stil du ellers er til.

Vær god ved din nye Meteor-pejsPejseindsatserne fra Meteor er kun godkendt til fyring med træ, så kom aldrig affaldsrester eller andet i din pejs. Det kan desuden være yderst sundhedsskadeligt, ikke mindst også hårdt for miljøet. Når du indimellem føler for at rengøre din pejs, så bør det kun foretages, når pejsen er helt kold, og du kan med fordel komme langt med blot at støvsuge den for savsmuldsrester mm. Bestil din nye Meteor-pejs hjem her fra siden i dag. Vi bestræber os altid på at levere i løbet af kun 2-3 hverdage, og du skal derfor ikke vente længe på at modtage den og kunne fyre op i den for første gang. Skulle du have spørgsmål til vores varer, eller ønsker du bare at vide lidt mere, inden du bestiller, så tøv ikke med at give os et kald på tlf. 71 99 36 79.