Pejseindsats

Drømmer du om at læne dig tilbage i stolen og lade dig hypnotisere af smukke gyldne flammer, der lystigt slikker sig op ad træet? Så er en smuk og indbygget pejs et oplagt valg. Hos Pejsen.com finder du elegante pejseindsatser til enhver bolig. Med en pejseindsats bliver din pejs en naturlig del af rummet uden, at den optager unødig plads. Den bygges ind i en væg og skaber en helt igennem unik mulighed for at kombinere levende ild med stilrent design i boligen. En indbygget pejs giver dig et fantastisk kig til de dansende flammer og en rigtig effektiv varmekilde, der let kan tilpasses ethvert hjems indretning og varmebehov. Inden du forelsker dig i en af vores mange smukke pejse hos Pejsen.com, er det vigtigt, at du har besluttet dig for, hvor i dit hjem den skal placeres. Så kigger vi sammen på plantegningerne for din bolig og ser, hvad der kan lade sig gøre i forhold til dit hus’ konstruktion og dine ønsker. 


Spartherm pejseindsatse

  


Meteor pejseindsatseLotus pejseindsatse

 Contura pejseindsatseForskellige typer af pejseindsatse


Når du skal vælge en pejseindsats til din bolig, er der mange forskellige typer samt smukke designs at vælge imellem. Men hvad er forskellen helt præcist? Her kan du læse om de fire populære varianter af indbyggede pejse, vi forhandler hos Pejsen.com. 

Standard pejseindsats:

En standard pejseindsats (indbygget brændeovn) er nok den mest kendte af de fire varianter. Den består i al sin enkelthed af en firkantet ramme og en glaslåge, hvor du får et dejligt, klart kig til flammerne. 

Pejseindsats med to sider:

Pejseindsatsen med to sider afviger fra standardindsatsen ved at have to sider med glas. Det vil sige, at denne variant har én lang side med en glaslåge og én kort side kun med glas. Det gør den derfor perfekt til placering på hjørner, da du her kan få kig til ilden fra to vinkler. Du kan se udvalget af hjørnepejseindsatse her

Pejseindsats med tre sider:

Denne pejseindsats består af tre glassider, så du får et smukt kig til de flotte flammer fra rigtig mange vinkler. Denne type kan, alt efter hvilken model du vælger, placeres for enden af en skillevæg eller op ad en endevæg, så ilden kan ses fra flere rum eller fra flere steder i samme rum. Den tresidede pejseindsats er perfekt, hvis du ønsker et 180 graders kig til flammehavet.  

Gennemgående pejseindsats:

Den gennemgående pejseindsats er som navnet siger gennemgående, hvilket betyder, at ilden kan ses fra hver sin side af den væg, den er integreret i. Denne type egner sig rigtig godt til en skillevæg midt i rummet, der for eksempel deler stue og køkken i to – du får levende ild begge steder på én og samme tid. Se vores udvalg af gennemgående pejseindsatser her.

Uanset hvilken type pejseindsats du vælger, kan du være sikker på at få en pejs, der er konstrueret, så du altid får en god og miljøvenlig forbrænding. Har du måske allerede forelsket dig i en bestemt pejs, men kan du ikke finde den i vores sortiment? Så bestiller vi den gerne hjem til dig, så du kan få lige præcis den, du drømmer om. Den rette indbygningsbrændeovn skaber rammerne for skøn aftenhygge og kvalitetstid med venner og familie, og du får samtidig et af naturens fire elementer med helt indenfor. Drøm dig tilbage til en tid, hvor den åbne ild var samlingssted for hele familien, når du fortaber dig i de orangerøde flammer. 

Montering af din pejseindsats


Hos Pejsen.com har vi mange års erfaring med salg og montering af pejseindsatse. Bestiller du din pejs og montering hos os, så følger vi dig gennem alle dine behovsfaser – lige fra valget af den rette pejseindsats til monteringen af den i dit hjem, på din arbejdsplads eller i dit sommerhus. 

Vi har hos Pejsen.com altid vores kunder i fokus og tilbyder skræddersyede totalløsninger, der opfylder dine specifikke behov og ønsker. Vi vejleder dig gerne til, hvilken pejseindsats der rent visuelt og funktionelt passer bedst hjemme hos dig. Vil du vide mere om, hvilke opgaver vi udfører, så kan du læse meget mere her.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål


Hos Pejsen.com har vi et bredt sortiment af pejseindsatse til din bolig. Sortimentet består af kvalitetsmærkerne Meteor, Lotus, og Rais, som alle laver nogle af de bedste og mest eksklusive pejseindsatser på markedet, når det kommer til fremragende funktionalitet og design.

Har du behov for yderligere information om vores pejseindsatser, eller har du blot brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 71 99 36 79 eller via vores kontaktformular. Du er også velkommen til at besøge vores butik i Hjørring. Vores altid kompetente og erfarne medarbejdere giver dig personlig og professionel rådgivning uanset, om du kontakter os online eller møder op i butikken.