Pejseindsats

Drømmer du om en pejseindsats i din stue eller et andet rum i din bolig, så har vi et bredt udvalg af pejseindsatse. 

Med en pejseindsats bliver pejsen naturligt integreret uden at tage plads i rummet. En pejseindsats skaber en unik mulighed for at udsmykke en væg eller et hjørne med stilrent design kombineret med hjemmelig hygge. Desuden er en pejseindsats en super effektiv varmekilde, som let kan tilpasses et hvert hjem. En pejseindsats skaber hygge og en tilpas varme i hele din bolig. Det er dog vigtigt, at du vælger den helt rette pejseindsats, som kan tilpasses din husstand.

Hvis du er i tvivl om, hvilken pejseindsats der passer dit hjem, kan du altid kontakte os for rådgivning, så finder vi i fællesskab den helt perfekte pejseindsats til dig.


Spartherm pejseindsatse

  


Meteor pejseindsatseLotus pejseindsatse

 Contura pejseindsatseDer er mange muligheder med pejseindsatse

Du har mange forskellige muligheder, når du vælger en pejseindsats som varmekilde i din bolig. Du kan vælge en to-sidet indsats, som typisk bliver placeret i væggen ved din pejseåbning. Med en to-sidet indsats får du en smuk pejs, som du kan nyde fra to forskellige rum i din bolig.

Hvis du er mere til en tre-sidet pejseindsats, får du nærmest en usynlig pejs, som både giver hygge og eksklusivitet til det rum, den er i.

Uanset hvilken type pejseindsats du vælger, kan du være sikker på at få en pejs, der er konstrueret efter de bedste principper, når du handler hos Hjørring Pejsecenter. 

Vi har mange forskellige mærker at vælge imellem, og fælles for alle mærker er, at pejsene er gennemførte og af højeste kvalitet.

Hvis du allerede har været på udkig efter en helt bestemt pejs til din bolig, men ikke kan finde den i vores udvalg i webshoppen, bestiller vi den gerne hjem til dig, så du kan få netop den pejs, som du drømmer om.

Mange års erfaring med pejse

Hos Hjørring Pejsecenter har vi mange års erfaring med at montere pejseindsatse konstrueret efter de bedste principper. Vi følger og hjælper dig i alle behovsfaser – lige fra valg af den rette pejseindsats til montering af pejsen i dit hjem, på din arbejdsplads eller andet steds. 

Vi har altid vores kunder i fokus og tilbyder skræddersyede totalløsninger, der på bedste vis opfylder dine behov og ønsker. På den måde kan vi vejlede dig til, hvilken pejseindsats som rent visuelt og funktionelt vil være den bedste løsning til dit behov.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Hos Hjørring Pejsecenter har vi et bredt sortiment af pejseindsatse til din bolig. Sortimentet består af kvalitetsmærkerne Meteor, Lotus, Morsø ogRais, som er nogle af de bedste pejseindsatse på markedet – både funktionelt og stilmæssigt.

Hvis du har behov yderligere information eller råd og vejledning om den mest optimale pejseindsats til din bolig, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 90 98 46 eller besøge os hos Hjørring Pejsecenter, hvor vores altid kompetente og erfarne medarbejdere sikrer dig personlig og professionel rådgivning.