Nyhed
SPAR: 900,00
Morsø Terra Udebord Lille

Morsø Terra Udebord Lille

Morsø Garden udebordet har nu fået en længe ventet ”lillesøster” – Morsø Terra-udebord. Bestil hos Pejsen.com idag!
Fra kr. 72,81 pr. md.
DKK 3.495,00 DKK 2.595,00
Køb rentefrit Finansiering
Antal:
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Beskrivelse

Terra-udebordet er et mindre, kvadratisk bord (b.60 x d.60 x h.81 cm), som let indpasses i både det eksisterende udekøkken og på store som små terrasser og altaner. 40kg.

Ikke alene passer det perfekt som base for Morsø Forno, med god plads til optændingsbrænde - det elegante og stilrene bord egner sig ligeledes helt perfekt som supplerende serverings- & anretterbord. 

De små, men robuste hjul gør det nemt at flytte bordet – ved et let tag i de sidemonterede bøjler i rustfrit stål. Bøjlerne fungerer desuden som diskret og praktisk ophæng til forskelligt tilbehør.
Kabinettet er udført i pulverlakeret, galvaniseret stålplade, der med sin lidt grove tekstur tilpasser sig støbejernets velkendte overflade. 

Ligesom de øvrige Outdoor Living produkter, er det den anerkendte danske designer Klaus Rath, der har udtænkt det elegante og anvendelige bord til både indendørs- og udendørs brug.”

Specifikationer

Højde(mm)81
Bredde(mm)60
Dybde(mm)60
Vægt(kg)40
MaterialeRustfrit stål
FarveSort