Nyhed
SPAR: 600,00
Morsø ildsted

Morsø ildsted

Morsø Ignis - Ild fænger – dansende, varme flammer er et naturligt samlingssted - Bestil hos Pejsen.com idag!
Fra kr. pr. md.
DKK 1.695,00 DKK 1.095,00
Køb rentefrit Finansiering
Antal:
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Beskrivelse

Morsø Ignis ildsted er det ideelle valg for alle hyggetrolde, der vil skabe gode, stemningsfulde stunder i haven. Forestil dig at sidde med et godt glas rødvin i hænderne og med øjnene hvilende på den levende ild – det indbyder til fortrolig snak, ikk?

Måske er det mere konkurrencegenet, der skal i spil. Hvem får fx den mest perfekte skorpe på snobrødet? Prøv også med Emmentaler indeni – eller æbler eller måske Nutella, hvis den søde tand skal have en virkelig fræk dessert. Et sikkert hit hos børnene er selvfølgelig marshmallows. Stik skumfiduserne på en pind, bag dem lysebrune – og MUMS! Du kan også klemme to mariekiks omkring skumfidusen som en sandwich, trække skumfidusen af pinden – og så værsgo.

Ildstedet er designet med udgangspunkt i Morsøs gamle serie af kogegrej. Med sine rene linjer og sit enkle, funktionelle design fungerer det også som smuk dekoration på terrassen eller ved fordøren året rundt. Ildstedet er fremstillet i solidt, emaljeret støbejern og ruster derfor aldrig, hvis det anvendes og plejes korrekt. 

NY COATING
Korrosionsresistent coating:
  • Grundcoatingen består af en højtemperatur-bestandig primer, som beskytter støbejernet mod korrosion.
  • Det yderste lag består ligeledes af en højtemperatur-bestandig og UV-resistent coating, hvormed farven og det visuelle udseende kan modstå ekstreme vejrforhold, hvilket sikrer en eksklusiv overflade 
Coatingen er testet i henhold til NORSOK-standarderne til beskyttelse mod korrosion, kategori C3 medium, som anvendes inden for offshore-marineindustrien.

Med den nye overflade er det nu muligt at reparere overfladen, hvis uheldet er ude - og ovnen får en skramme. Det er ikke nødvendigt at behandle den nye overflade med olie.

 

Specifikationer

Højde(mm)300
Diameter(mm)450
Vægt(kg)20
MaterialeStøbejern
FarveSort

Download