Nyhed
SPAR: 639,00
Morsø Grill Cocotte 2,5 ltr.

Morsø Grill Cocotte 2,5 ltr.

Morsø Grill Cocotte i emaljeret støbejern Ø205mm, med grillpande/låg. Bestil hos Pejsen.com idag! Vi tilbyder hurtig levering.
OBS - Kun 2 stk. tilbage. Udgår af sortiment
Fra kr. pr. md.
DKK 1.599,00 DKK 960,00
Køb rentefrit Finansiering
Antal:
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Beskrivelse

Med en Morsø Cocotte kan du lave lækker simremad fuld af saft og kraft som vor mormor lavede den, eller stege kød så det beholder den gode smag. Uanset hvad du foretrækker, så er det muligt med Morsø GrillCocotte. De to dele kan bruges hver for sig som støbejernsgryde eller grillpande. Og sammen bliver de til en rigtig god gammeldags stegeso i moderne design.

Morsø Grill Cocotte kan bruges til næsten alt. Bruger du den som stegeso holder den dampene fra maden inde, og på den måde bevarer både kødet og grøntsagerne masser af vitaminer og får en fantastisk kraftfuld smag. Man kan også med fordel lave fiskeretter i Morsø grill Cocotte, ligesom den er perfekt til at bage grydebrød.

 Med de mange muligheder er Morsø Grill Cocotte en uundværlig del af udekøkkenet. Den kan med stor fordel bruges sammen med Morsø Forno udeovn. Morsø Grill Cocotte kan også bruges på grillen og over bål. Det dobbeltemaljerede støbejern tåler nemlig hurtig opvarmning og stærk varme. Og om vinteren følger Morsø Grill Cocotte med ind i køkkenet, hvor den kan bruges i ovnen og på alle typer komfurer, også induktion og gas.

Ø205 * H 90mm

 Morsø Grill Cocotte er designet af Klaus Rath.

 Rengøring: Vask altid kun af med varmt vand - brug ikke sæbe - og lad aldrig støbejernet stå i vand eller i blød..

Specifikationer