Nyhed
SPAR: 600,00
Morsø Grill 71

Morsø Grill 71

Morsø Grill 71 har en rist fremstillet af solidt emaljeret støbejern, som har nogle helt uovertrufne egenskaber til grillning.
Fra kr. 45,72 pr. md.
DKK 2.195,00 DKK 1.595,00
Køb rentefrit Finansiering
Antal:
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Relaterede produkter

Beskrivelse

Støbejern har en speciel overflade med utallige små porer, som kan optage fedt- og smagsstofferne fra bøffen. Herved opnås den helt rigtige effekt, nemlig at bøffen bliver stegt i sit eget fedt. Med riste af glat rustfrit stål sker der i stedet det, at fedtet glider af, så bøffen ikke bliver stegt, men ristet.

 
Morsøs støbejernsriste er emaljerede og har derfor en meget stærkt og rengøringsvenlig overflade. Men emaljeringen er udført på en sådan måde, at støbejernets evne til at optage fedt- og smagsstofferne ikke bliver ødelagt, og risten er derfor helt ideel til grillstegning.
 
Tekniske data:
 
• Justerbar grillrist (4 positioner)
 • Justerbar stativ, matsort lakeret
 • Gryde og rist i matsort, emaljeret støbejern
 • Læskærm er fremstillet af aluminiumsplade
 
I 2004 blev Morsø Grill ’71 i en stor test kåret til den bedste grill foran bl.a. Weber og Dancook. Og det er ikke så underligt. Grill ’71 har nemlig en rist af solidt, emaljeret støbejern – og det giver nogle helt uovertrufne fordele i forbindelse med grillstegning.

Støbejernets specielle overflade har utallige små porer, som kan optage fedt- og smagsstofferne fra kødet. Herved opnås den helt rigtige effekt, nemlig at kødet bliver stegt i sit eget fedt. Modsat har riste af glat, rustfrit stål den ulempe, at fedtet glider af, så bøffen ikke bliver stegt, men ristet.
 
Morsøs støbejernsriste er emaljerede og har derfor en meget stærkt og rengøringsvenlig overflade. Emaljeringen er udført på en sådan måde, at støbejernets evne til at optage fedt- og smagsstoffer ikke bliver ødelagt, og risten er derfor helt ideel til grillstegning.
 
Grillristen er svingbar og kan placeres i fire højder. Den medfølgende læskærm kan let af- og påmonteres efter behov.
 

 

Specifikationer

Højde(mm)710
Diameter(mm)335
Bredde(mm)445
Vægt(kg)15