Nyhed
SPAR: 4.585,00
Morsø Forno udeovn/pizzaovn inkl. Terra udebord og cover Grill
Grill

Morsø Forno udeovn/pizzaovn inkl. Terra udebord og cover

Køb vores pakkeløsning med en Morsø Forno udeovn/pizzaovn inkl. Terra udebord og få et gratis cover med.
Fra kr. pr. md.
DKK 13.085,00 DKK 8.500,00
Køb rentefrit Finansiering
Antal:
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Beskrivelse

Med Forno kan du skabe alsidig madlavning, hvor du vil opleve, hvor nemt det er at lave de lækreste madoplevelser. Alt fra saftige T-bone steaks - til røget laks, hjemmelavet pizza med sprød bund eller lammeskank. Derudover er udeovnen vedligeholdelsesvenlig.

Morsø Forno er i den grad et multianvendeligt produkt. Som udeovn kan du bruge den både som grill, pizzaovn og rygeovn. For at kunne bruge Morsø Forno til alt dette, skal du blot anskaffe noget af alt det lækre tilbehør, skræddersyet til Fornoen.
 

Sættet indeholder følgende Morsø produkter:
 
 
Morsø Forno udeovn/pizzaovn:
Med Morsøs udeprodukter skruer vi nu endnu mere op for varmen og stemningen udendørs. Sammen med tidens mest anerkendte designere har vi skabt et bredt outdoor koncept, som gør udelivet hyggeligere, smukkere, mere eksklusivt og spændende. 

Med Forno udeovn/pizzaovn kan du skabe alsidig madlavning - hvor du vil opleve, hvor nemt det er at lave de lækreste madoplevelser. Alt fra saftige T-bone steaks – til røget laks, hjemmelavet pizza med sprød bund eller lækker lammeskank.
 
Og vi står heldigvis ikke alene med vores begejstring for denne både funktionelle og skulpturelle produktserie til udelivet. Seneste bevis på dette fik vi , da pizza- og udeovnen ”Morsø Forno” vandt den eftertragtede tyske ”IIA award 2013”, i kategorien ”Interior Innovation Award for outdoor products”.

Derudover er udeovnen/pizzaovnen vedligeholdelsesvenlig. 

Materiale: Dobbeltcoated støbejern, keramiske sten
Farve: Sort
Mål i cm: (Dm x H): 67×60
Vægt: 94 kg

 
Morsø Terra udebord:
Terra udebordet er et mindre, kvadratisk bord (b.60 x d.60 x h.81 cm), som let indpasses i både det eksisterende udekøkken og på store som små terasser og altaner. Morsø Terra udebord vejer 40 kg.
 
Ikke alene passer det perfekt som base for Morsø, med god plads til optændingsbrænde - det elegante og stilrene bord egner sig også helt perfekt som supplerende serverings- og anretterbord.
 
De små, men robuste hjul gør det nemt at flytte bordet - ved et let tag i de sidemonterede bøjler i rustfrit stål. Bøjlerne fungerer desuden som diskret og praktisk ophæng for forskelligt tilbehør. Kabinettet er udført i pulverlakeret, galvaniseret stålplade, der med sin lidt grove tekstur tilpasser sig støbejernets velkendte overflade. 
 
Ligesom de øvrige Outdoor Living produkter, er det den anerkendte danske deesigner Klaus Rath, der har udtænkt det elegante og anvendelige bord til både indendørs- og udendørs brug.

Morsø Forno cover:
Forlæng levetiden og pas godt på din Grill Forno med dette cover til din Morsø Grill Forno, når den ikke er i brug. Kraftig formsyet cover i vandtæt materiale beskytter din Grill Forno mod regn og snavs, så den er fin og klar til næste gang du skal grille gode bøffer.

Vi anbefaler dog at du flytter din Morsø Grill Forno ind i redskabsrummet i vinterhalvåret. 


Specifikationer