Nyhed
SPAR: 4.753,00
Morsø Forno Terra pakke Grill
Grill

Morsø Forno Terra pakke

Strålende solskin, venner, familie og fantastisk mad. Morsø Forno løfter din udendørs madlavning til et højere niveau, og gør det muligt at lave specielle retter med lethed og ekspertise.
Fra kr. pr. md.
DKK 13.753,00 DKK 9.000,00
Køb rentefrit Finansiering
Antal:
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Beskrivelse

Med Morsø Forno kan du skabe alsidig madlavning - hvor du vil opleve, hvor nemt det er at lave de lækreste madoplevelser. Alt fra saftige T-bone steaks – til røget laks, hjemmelavet pizza med sprød bund eller lækker lammeskank. Derudover er udeovnen vedligeholdelsesvenlig.
 
Morsø Forno er i den grad et multianvendeligt produkt. Som udeovn kan du bruge den både som grill, pizzaovn og rygeovn. For at kunne bruge Morsø Forno til alt dette, skal du blot anskaffe noget af alt det lækre tilbehør, skræddersyet til Fornoen.
 

Sættet indeholder følgende Morsø produkter:
 

Morsø Forno udeovn/pizzaovn:
Med Morsøs udeprodukter skruer vi nu endnu mere op for varmen og stemningen udendørs. Sammen med tidens mest anerkendte designere har vi skabt et bredt outdoor koncept, som gør udelivet hyggeligere, smukkere, mere eksklusivt og spændende. 

Med Forno udeovn/pizzaovn kan du skabe alsidig madlavning - hvor du vil opleve, hvor nemt det er at lave de lækreste madoplevelser. Alt fra saftige T-bone steaks – til røget laks, hjemmelavet pizza med sprød bund eller lækker lammeskank.
 
Og vi står heldigvis ikke alene med vores begejstring for denne både funktionelle og skulpturelle produktserie til udelivet. Seneste bevis på dette fik vi , da pizza- og udeovnen ”Morsø Forno” vandt den eftertragtede tyske ”IIA award 2013”, i kategorien ”Interior Innovation Award for outdoor products”.

Derudover er udeovnen/pizzaovnen vedligeholdelsesvenlig. Morsø Fornoen er selvrensende, da de høje temperaturer brænder og fjerner al olie og fedt efter madlavningen, og efterlader det indvendige brændkammer sterilt og rent og klar til brug.

Materiale: Dobbeltcoated støbejern, keramiske sten
Farve: Sort
DxH: 67×60 cm
Mål: Ø75
Vægt: 94 kg
 

Morsø Terra udebord:
Terra-udebordet er et mindre, kvadratisk bord (b.60 x d.60 x h.81 cm), som let indpasses i både det eksisterende udekøkken og på store som små terrasser og altaner. Morsø Terra udebord vejer 40kg.

Ikke alene passer det perfekt som base for Morsø, med god plads til optændingsbrænde - det elegante og stilrene bord egner sig også helt perfekt som supplerende serverings- & anretterbord. 

De små, men robuste hjul gør det nemt at flytte bordet – ved et let tag i de sidemonterede bøjler i rustfrit stål. Bøjlerne fungerer desuden som diskret og praktisk ophæng til forskelligt tilbehør.
Kabinettet er udført i pulverlakeret, galvaniseret stålplade, der med sin lidt grove tekstur tilpasser sig støbejernets velkendte overflade. 

Ligesom de øvrige Outdoor Living produkter, er det den anerkendte danske designer Klaus Rath, der har udtænkt det elegante og anvendelige bord til både indendørs- og udendørs brug.”
 

Morsø askeskraber:
Vi elsker at lege med ild, og derfor bad vi den prisvindende, danske designer Klaus Rath om at udvikle en askeskraber specielt til Morsø Udeovn. 

Den er ikke kun ideel til oprydning, den er også særdeles velegnet til at flytte rundt på gløderne og til at slå gløderne i mindre stykker, hvis du fx skal grille gode bøffer. 

Og ikke nok med det – det indbyggede pusterør er samtidig en stor hjælp, når der skal pustes ekstra gang i bålet.
 

Morsø pizzaspade:
For at gøre pizzabagningen endnu mere effektiv, introducerer Morsø en ny pizzaspade.

Knasende sprøde bidder, liflig oreganoduft og smeltet mozzarella, som hænger i lange, seje trævler. 

Gør som Bornholms ukronede pizzakonge og tv-kok, Gorm Wisweh: Bag gourmetpizzaer i din Morsø Udeovn! Udeovnen giver dig betingelser, som vil gøre en ægte, italiensk pizzabager misundelig, og med denne pizzaspade langer du let og elegant det ene vidunder efter det andet ind og ud af ovnen – lige for næseborene af dine imponerede gæster! 

Pizzaspaden er fremstillet i bambustræ og specialdesignet til Morsø Udeovn af den prisbelønnede, danske designer Klaus Rath.

Gorm Wisweh er i øvrigt forfatter til kogebogen Pizza, hvor han kommer med masser af idéer til, hvordan du sender smagsløgene direkte til Italien.
 

Morsø Forno cover:
Forlæng levetiden og pas godt på din Grill Forno med dette cover til din Morsø Grill Forno, når den ikke er i brug. Kraftig formsyet cover i vandtæt materiale beskytter din Grill Forno mod regn og snavs, så den er fin og klar til næste gang du skal grille gode bøffer.

Vi anbefaler dog at du flytter din Morsø Grill Forno ind i redskabsrummet i vinterhalvåret.

Specifikationer