Nyhed
SPAR: 6.725,00
Morsø Forno giga pakke Grill
Grill

Morsø Forno giga pakke

Morsø Forno giga pakke indeholder ALT det udstyr, du kunne tænke dig til for at grille, lave sprøde pizzaer og lækre desserter i din Forno udeovn. Har du mod på at røge fiskeretter så er det også muligt. Denne giga pakke indeholder alt Morsø Forno tilbehør, så du er MAX klar til grillsæsonen.
Fra kr. pr. md.
DKK 22.720,00 DKK 15.995,00
Køb rentefrit Finansiering
Antal:
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Beskrivelse

Sættet indeholder følgende Morsø produkter:
Morsø Forno udeovn/pizzaovn
Morno Garden udebord
Morsø Terra udebord 
Morsø Forno cover
Morsø Forno skorsten
Morsø Forno dør 
Morsø Tuscan grill
Morsø pizzasten i glas
Morsø pizzaspade
Morsø pizzaskærer
Morsø askeskraber/pusterør
Morsø ildtang
Morsø smokekeeper 
Morsø Mine favoritter 
3 sække brænde til pizzaovn
500 optændingsposer  

Morsø Forno udeovn/pizzaovn:
Med Morsø Forno kan du skabe alsidig madlavning - hvor du vil opleve, hvor nemt det er at lave de lækreste madoplevelser. Alt fra saftige T-bone steaks – til røget laks, hjemmelavet pizza med sprød bund eller lækker lammeskank. Derudover er udeovnen vedligeholdelsesvenlig.

Og vi står heldigvis ikke alene med vores begejstring for denne både funktionelle og skulpturelle produktserie til udelivet. Seneste bevis på dette fik vi, da pizza- og udeovnen ”Morsø Forno” vandt den eftertragtede tyske ”IIA award 2013”, i kategorien ”Interior Innovation Award for outdoor products”.
 
 
Morsø Garden udebord:
Morsø Garden udebord er fremstillet i pulverlakeret stål og rustfri stål. Der er monteret hjul under bordet så det er nemt at flytte med på terrassen. Morsø Garden udebord vejer 71 kg. 

Den prisbelønnede designer Klaus Rath har lagt streg til Morsø Garden udebord, som giver dig en behagelig arbejdshøjde, når du tryller med ingredienserne og langer skønne pizzaer ind og ud af din Morsø udeovn/pizzaovn. Bordet er fremstillet i pulverlakeret stål, og dets slanke konstruktion spiller smukt sammen med udeovnens runde former. I det store rum under bordet kan du opbevare brænde, krydderurter, og hvad en ægte pizzabager ellers måtte have brug for at have lige ved hånden. Udebordet kan let skubbes rundt ved hjælp af det rustfrie håndtag, og de tre kroge kan bruges til ophæng af redskaber og viskestykker.
 
 
Morsø Terra udebord:
Terra-udebordet er et mindre, kvadratisk bord (b.60 x d.60 x h.81 cm), som let indpasses i både det eksisterende udekøkken og på store som små terrasser og altaner. Terra udebordet vejer 40 kg.

Ikke alene passer det perfekt som base for Morsø Forno, med god plads til optændingsbrænde - det elegante og stilrene bord egner sig ligeledes helt perfekt som supplerende serverings- & anretterbord. 

De små, men robuste hjul gør det nemt at flytte bordet – ved et let tag i de sidemonterede bøjler i rustfrit stål. Bøjlerne fungerer desuden som diskret og praktisk ophæng til forskelligt tilbehør.
Kabinettet er udført i pulverlakeret, galvaniseret stålplade, der med sin lidt grove tekstur tilpasser sig støbejernets velkendte overflade. 

Ligesom de øvrige Outdoor Living produkter, er det den anerkendte danske designer Klaus Rath, der har udtænkt det elegante og anvendelige bord til både indendørs- og udendørs brug.”
 
 

Morsø Forno cover:
Forlæng levetiden og pas godt på din Grill Forno med dette cover til din Morsø Grill Forno, når den ikke er i brug. Kraftig formsyet cover i vandtæt materiale beskytter din Grill Forno mod regn og snavs, så den er fin og klar til næste gang du skal grille gode bøffer.

Vi anbefaler dog at du flytter din Morsø Forno grill ind i redskabsrummet i vinterhalvåret.

 

Morsø Forno skorsten:
Med et skorstensrør til din Morsø Forno udeovn/pizzaovn kan du opnå bedre forbrænding. Ved vanskelige vind- og vejrforhold, kan du med dette skorstensrør øge trækket og temperaturen i din Morsø Forno pizzaovn og samtidig minimere risikoen for røgudslip. Skorstensrøret er lavet i rustfri stål, der er sortlakeret.

 

Længde: 750mm
Diameter: Ø124mm

Skorstensrøret er nemt at montere på Morsø Forno pizzaovnen.

 

Morsø Forno dør:
Morsø har som seneste skud på stammen udviklet en separat ovndør i rustfrit stål. Denne ovndør øger Morsø Fornos anvendelsesmuligheder, så der også kan langtidssteges, -bages eller -ryges.

Morsø Forno dør er produceret i rustfri stål.

 

Morsø Tuscan grill: 
Morsø Tuscan grill er en emaljeret grillrist i støbejern, der med sin diameter på 33 cm har et grillareal på over 800 cm2. Morsø Tuscan grill kan benyttes i Morsø Forno udeovn/pizzaovn og i Kamino udepejs og giver dig mulighed for at tilberede bøffer og grøntsager med skarpe, veldefinerede grillmærker.

Almindelige grillriste af glat, rustfrit stål har den ulempe, at fedtet glider af, så bøffen ikke bliver stegt, men i stedet ristet. Modsat har grillriste af støbejern den fordel, at støbejernets utallige små porer optager fedt- og smagsstofferne fra kødet. Herved opnås den helt rigtige effekt, nemlig at kødet bliver stegt i sit eget fedt. Den emaljerede overfalde på Morsø Tuscan grill sikrer samtidig lang levetid og let rengøring. Emaljeringen er udført på en sådan måde, at støbejernets evne til at optage fedt- og smagsstoffer ikke bliver ødelagt – risten er derfor helt ideel til grillstegning!

Begrebet Tuscan grill stammer oprindeligt fra Toscana i Italien, hvor man har tradition for at tilberede saftige bøffer med en fantastisk røget smag.

Her er opskriften

 

Pizzasten i glas:

 

Morsø pizzaspade:
For at gøre pizzabagningen endnu mere effektiv, introducerer Morsø en ny pizzaspade.

Gør som Bornholms ukronede pizzakonge og tv-kok, Gorm Wisweh: Bag gourmetpizzaer i din Morsø udeovn/pizzaovn. Udeovnen/pizzaovnen giver dig betingelser, som vil gøre en ægte, italiensk pizzabager misundelig, og med denne pizzaspade langer du let og elegant det ene vidunder efter det andet ind og ud af ovnen – lige for næseborene af dine imponerede gæster!

Pizzaspaden er fremstillet i bambustræ og specialdesignet til Morsø udeovn/pizzaovn af den prisbelønnede, danske designer Klaus Rath.

Gorm Wisweh er i øvrigt forfatter til kogebogen Pizza, hvor han kommer med masser af idéer til, hvordan du sender smagsløgene direkte til Italien.

 

Pizzaskærer:

 

 

Askeskraber/pusterør:
Vi elsker at lege med ild, og derfor bad vi den prisvindende, danske designer Klaus Rath om at udvikle en askeskraber specielt til Morsø udeovn/pizzaovn. 

Den er ikke kun ideel til oprydning, den er også særdeles velegnet til at flytte rundt på gløderne og til at slå gløderne i mindre stykker, hvis du fx skal grille gode bøffer.
 
Og ikke nok med det – det indbyggede pusterør er samtidig en stor hjælp, når der skal pustes ekstra gang i bålet.
 

Morsø ildtang:
Nogle af os kan bare ikke holde os fra at lege med ilden. Nogle gange er det heldigvis nødvendigt. Der skal flyttes lidt på brændet for at få gang i bålet, eller gløderne skal rettes til, så grillristen får jævn varme. Men man kan hurtigt få varmen at føle, hvis rodepinden er for kort.

Den prisvindende designer Klaus Rath har udviklet denne ildtang specielt til Morsø Forno. Længden er afpasset, så du let kan flytte rundt på brændet inde i ovnen.  Med sit elegante ophæng i rustfrit stål er tangen tilmed en smuk dekoration i udekøkkenet. 

 

Morsø smokekeeper:

Morsø smokekeeper er et røglåg i støbejern, som kan påsættes både Morsø Forno og Morsø grill Forno ved røgning. Låget stopper røgen, så røg-processen optimeres. 

Diameter: Top: 18 cm, Rør: 7 cm - Højde: 3 cm.

 

Pizzabog:
Pizzabog - Gorm Wisweh

 

Her er pizzabogen, der viser dig, hvordan du laver den bedste pizza, og som pizza bør være: Sprød, luftig og smagfuld, så italienernes sang kan høres selv på vores breddegrader. Opskrifterne er lige til at gå til, og alt, du behøver, er en pizzaovn, en bagesten og en god appetit.

Pizzabogen er skrevet af den anmelderroste og unge gourmetpizzabager, Gorm Wisweh, der også har bidraget med sin erfaring og viden under udviklingen af Morsø Forno udeovn/pizzaovn. Er du den lykkelige ejer af en sådan pizzaovn, bliver du helt sikkert afhængig af at lange de skønneste pizzalækkerier ind og ud af pizzaovnens brede, lavloftede brændkammer. Om ikke andet vil din familie plage dig om at gøre det igen og igen. Bogen er flot og rigt illustreret og indeholder fantastiske opskrifter og forslag til snacks og tilbehør. Inde, ude – pizza er altid bedst!

I bogen "Mine favoritter” får du Gorms egne favoritretter og inspiration og værktøjer til selv at lave dine egne pizzaer.

Bogen giver dig det, du behøver at vide for at kunne bage den perfekte pizza. At kunne forberede en pizzafest og opskrifter på pizzadesserter er også en del af, hvad Gorm Wiswehs bog indeholder.

 

3 stk. brænde til udeovn/pizzaovn:

Med optændingspinde gør du det nemt når du skal tænde op i udeovnen/pizzaovnen eller i havepejsen. Optændingspindene er kløvet birk og asketræ, og har en diameter på 2-4 cm.


Burner optændningsposer - 500 stk:
Den originale Burner Combi kasse indeholder 500 stk. optændingsposer.

Fordel 2-3 optændingsposer mellem optændingspindene eller grillbriketterne og antænd de forseglede optændingsposer.

Optændingsposerne brænder uden at afgive miljøfarlige stoffer, lugt eller røg.

Brænder i 5-6 minutter.

 
 

 

 


Specifikationer