Nyhed
SPAR: 2.998,00
Morsø Forno gasgrill medio inkl. Tavolo udebord og cover Grill Medio
Grill

Morsø Forno gasgrill medio inkl. Tavolo udebord og cover Medio

Køb vores pakkeløsning med en Morsø Forno gasgrill medio inkl. Tavolo udebord og få et gratis cover med.
Fra kr. pr. md.
DKK 7.493,00 DKK 4.495,00
Køb rentefrit Finansiering
Antal:
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Beskrivelse

Sættet indeholder følgende Morsø produkter:
  
Morsø Forno gasgrill medio:
Morsø Forno gasgrill er en flot og handy gasgrill, der ikke alene tilbyder de basale grillfunktioner, men også bidrager smukt til udemiljøet med sit sikre og stilrene design.

Gasgrillens låg og gryde er i formstøbt aluminium, mens grillristen er i solidt støbejern med emaljebelægning. Materialerne er nøje udvalgt for, at du skal få den gode madlavningsoplevelse med din nye gasgrill, samtidig skal den også være let at rengøre.

Det minimalistiske greb fuldender formens front, både designmæssigt og ergonomisk. Samtidig giver det fire-benede understel grillen et stabilt fundament, som helt naturligt og diskret danner rum for både betjeningspanel og gastilslutningen.
 
 
Morsø Tavolo udebord:
Morsø Tavolo er et mobilt udebord, som passer til alle størrelser grill i Forno gasgrill-serien. Bordet fremstår i sort plast med sorte pulverlakerede stålben. På to af benene er der monteret hjul, ligesom der er lavet plads til gasflaske under bordet. Bordets front har ophæng til grilltilbehør. Gasgrillen fastgøres nemt på bordets topplade.
 

Morsø Forno cover:
Forlæng levetiden og pas godt på din Grill Forno med dette cover til din Morsø Grill Forno, når den ikke er i brug. Kraftig formsyet cover i vandtæt materiale beskytter din Grill Forno mod regn og snavs, så den er fin og klar til næste gang du skal grille gode bøffer.
Vi anbefaler dog at du flytter din Morsø Grill Forno ind i redskabsrummet i vinterhalvåret.

Specifikationer