Nyhed
SPAR: 5.052,00
Morsø Forno Garden pakke Grill
Grill

Morsø Forno Garden pakke

Morsø Forno Garden pakke indeholder det udstyr, du har brug for, til blandt andet at lave sprøde pizzaer, grille og lave lækre desserter i din Forno udeovn/pizzaovn. Har du mod på at røge fiskeretter så er det også muligt.
Fra kr. pr. md.
DKK 15.952,00 DKK 10.900,00
Køb rentefrit Finansiering
Antal:
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Beskrivelse

Med Forno kan du skabe alsidig madlavning - hvor du vil opleve, hvor nemt det er at lave de lækreste madoplevelser. Alt fra saftige T-bone steaks – til røget laks, hjemmelavet pizza med sprød bund eller lækker lammeskank. Derudover er udeovnen vedligeholdelsesvenlig.
 
Morsø Forno er i den grad et multianvendeligt produkt. Som udeovn kan du bruge den både som grill, pizzaovn og rygeovn. For at kunne bruge Morsø Forno til alt dette, skal du blot anskaffe noget af alt det lækre tilbehør, skræddersyet til Fornoen.
 
 
Sættet indeholder følgende Morsø produkter: 
OBS! Garden udebord og pizzaovn er i restordre og forventet at kunne blive leveret medio september.
 
 
 
 
 
 
 

 
NY COATING
Korrosionsresistent coating:
  • Grundcoatingen består af en højtemperatur-bestandig primer, som beskytter støbejernet mod korrosion.
  • Det yderste lag består ligeledes af en højtemperatur-bestandig og UV-resistent coating, hvormed farven og det visuelle udseende kan modstå ekstreme vejrforhold, hvilket sikrer en eksklusiv overflade 
Coatingen er testet i henhold til NORSOK-standarderne til beskyttelse mod korrosion, kategori C3 medium, som anvendes inden for offshore-marineindustrien.

Med den nye overflade er det nu muligt at reparere overfladen, hvis uheldet er ude - og ovnen får en skramme. Det er ikke nødvendigt at behandle den nye overflade med olie.

Specifikationer

Højde(mm)600
Diameter(mm)700
Vægt(kg)100
MaterialeStøbejern
FarveSort