Nyhed
SPAR: 1.000,00
Lotus Outdoor Havepejs

Lotus Outdoor Havepejs

Lotus Outdoor havepejs i Corten stål fås her. Bestil hos Pejsen.com - Hurtig levering og behjælpelig support.
Fra kr. 72,81 pr. md.
DKK 3.495,00 DKK 2.495,00
Køb rentefrit Finansiering
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Beskrivelse

Nyd varmen udendørs i de kolde vintermåneder, hvis du er ude at trække frisk luft til festen, eller forlæng din sommeraften med en Lotus Havepejs
 
Denne ’Outdoor’ pejs fra Lotus er en moderne fortolkning af bålstedet. Lotus Outdoor er et  spændende rå design af Corten stål, der med tiden får en rustik patina og smukt indrammer flammerne, kan nydes i haven eller på terrassen. Få en unik Lotus oplevelse på de kølige sommeraftener, eller bag snobrød med ungerne i de spirende forårsdage.
Den skulpturelle form gør den dekorativ på terrassen og det dragende flammespil gør Lotus Outdoor til et magnetisk samlingspunkt for familie og venner.

Til den nye Lotus Outdoor fåes en lang række af ekstratilbehør, som et gnistfang der tager vildtfarende gnister. Nyd nogle saftige bøffer tilberedt på den 5 mm tykke rustfri stål grill over ægte trækul, med et praktisk aftageligt håndtag - så det ikke bliver varmt.

Mål: H*B*D - 1585*650*564mm

Vægt 43kg

Specifikationer