Havepejse

Skab hygge og ro i haven, på altanen eller på terrassen med en flot og skulpturel havepejs. Med en udendørs pejs kan du hurtigt og nemt forlænge sommeraftenerne eller nyde varmen udendørs i vintermånederne. En havepejs holder hele familien varm året rundt og er det oplagte samlingssted for venner og familie, når mørket sænker sig, duggen falder, og det så småt bliver køligere. Nyd de dansende flammer og lyt til den stille knitren, der skaber ro i sjælen og maksimal udendørshygge.

Du kan med fordel udnytte ilden og varmen fra det åbne ildsted ved at bruge det til madlavning. Her på siden finder du foruden forskellige pejse til haven også diverse tilbehør som fx gnistfangere og grillriste. Grill nogle pølser eller lad børnene hygge sig med snobrødsbagning eller skumfiduser over de lune gløder.

Herunder finder du et stort udvalg af pejse i god kvalitet i forskellige størrelser, farver og prisklasser. Du finder også diverse ekstraudstyr, så du kan få mest muligt ud af din nye pejs. Vi er naturligvis behjælpelige med råd og vejledning om den bedste løsning for dig, så du får en udepejs, der lever op til dine krav og behov.