Nyhed
SPAR: 4.000,00
Lotus 2060 Brændeovn grundmodel sort
Brændeovn

Lotus 2060 grundmodel sort

UDSTILLINGSMODEL: Lotus 2060 brændeovn købes her. Kontakt os for en uforpligtende snak. Professionel montering og rådgivning.

>> KØB RØGRØRSKIT TIL DENNE OVN

DKK 13.995,00 DKK 9.995,00
Antal:

Beskrivelse

UDSTILLINGSMODEL: 1 stk. Der tages forbehold for udsolgte varer. Tilbud gælder så længe lager haves.    

Lotus 2000 serien er svaret på en moderne ovn i et klassisk design. Den høje vægt og den store grad af forarbejdning understeger tilhørsforholdet til tidligere tiders klassikere. Det klassiske design understreges yderligere af stålbåndene, og muligheden for at kombinere grundovnen Lotus 2060 brændeovnen med forskellige sektioner.

Du kan kombinere som du vil med brændefag eller bagefag. Det individuelle valg er dit. Dertil kommer at det traditionelle brændsel kan suppleres med koks, som blot kræver to daglige påfyldninger for at forsyne et gennemsnitligt boligareal med varme døgnet rundt.

For at fyre med koks kræves der et koksgitter og et røggastermometer.

Dansk design med fokus på funktionalitet
Brændeovne skal være nemme at betjene, flotte at betragte og miljøvenlige. Derfor har Lotus valgt at prioritere kvalitet og funktionalitet højt både i deres designfilosofi og materialevalg.
Alle ovne testes hos anerkendte prøvningsinstitutter, så der er garanti for at en Lotus altid lever op til de strengeste miljøkrav.

En Lotus-brændeovn skabes altid i et tæt samarbejde mellem arkitekt Kaare Sølvsten, teknikere og leverandører verden over. For vi kombinerer nemlig danske designtraditioner med de bedste kvalitetskomponenter. Dermed skaber vi komplette produkter, hvor design, funktionalitet og teknik fremstår som en helhed.

De har produceret brændeovne siden 1979, og sortimentet tæller i dag ti unikke designserier, der alle kan suppleres med ekstra tilbehør. Derfor kan du altid få netop den ovn, der passer bedst til dit hjem og din families behov.

 

Specifikationer

Højde (mm)930
Bredde (mm)520
Dybde (mm)405
Driftseffekt (kw)5 - 10
Opvarmer (m2)30 - 120
Afst. brændbart bag (mm)175
Afst. brændbart side (mm)200
Røgafgang (mm)200
Brændertype150