Gulvplader til din pejs

Hos Hjørring Pejsecenter finder du det bedste og flotteste tilbehør til din pejs. Vores sortiment består blandt andet af gulvplader til pejs i forskellige materialer og former, brændespande, pejsesæt, træpiller og lignende.

 
Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for pejse, brændeovne og skorstene - heriblandt også valg og montering af gulvplader til din pejs. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig godt vejledt, når der skal tages beslutninger vedrørende alt fra valg af pejs til valg af gulvplader til din pejs. 

SEO HER
Stort udvalg af gulvplader til pejs 

På vores webshop finder du et bredt sortiment af gulvplader til pejs. Vi kan blandt andet tilbyde gulvplader i stål, glasgulvplader og skifergulvplader til din pejs. Vores gulvplader til pejs fås ligeledes i forskellige former – blandt andet rektangulær, fladbuet, rund og dråbeformet. På denne måde kan vi nemt finde gulvplader til pejs, der passer perfekt til din bolig, lige meget hvilket rum pejsen ønskes placeret i.

Besøg Hjørring Pejsecenter for at se hele vores udvalg af gulvplader til pejs eller kontakt os på tlf. 98 90 98 46 for gode råd og vejledning om alt inden for pejse, brændeovne og skorstene. Erfarne og professionelle medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med din nye flamme.

 SEO HER