Fairo ECO PRESTIGE

Den autentiske varme i en lukket gaspejs
Fairo ECO-prestige er designet efter den omhyggelige observation af et lejrbål, hvis virkninger vores eksperter var i stand til at reproducere i en gaspejs. Aldrig før har et flammespil været så tæt på virkelig som i naturen. Desuden kan Fairo Eco Prestige gaspejse prale af alle de centrale funktioner i Fairo ECO-line rækkevidde: iMatch fjernbetjening, den unikke ECO-tilstand, der tillader 40% reduktion i gasforbrug, fremragende ydeevne, overholdelse af de strengeste miljøkrav, og mere. Lad dig inspirere af denne fremragende gaspejs. Fordi kendere vælger Kal-fire!

Kom hjem til en varm velkomst med Fairo ECO-prestige front modeller
ECO-prestige gaspejse kommer i tre forskellige versioner, der passer til enhver form for indretning: front modeller (glas på den en side), hjørne-modeller (glas på to sider) og 3-sidet modeller (glas på tre sider). 

40% mindre gasforbrug
Bortset fra sine otte standardindstillinger, har Fairo ECO prestige også den ekstra mulighed for en ECO-tilstand, trin 9. Når gaspejsen sættes på denne indstilling, varierer en elektronisk ventil gasforsyningen til gaspejsen, hvilket skaber et livligt, fangende spil af flammerne. Indstillingen ECO giver en reduktion i ​​gasforbruget og varmeafgivelsen påop til 40% i forhold til den højeste indstilling, trin 8. 

Clear View
Et af de centrale elementer i Fairo ECO-serien er den fuldstændige mangel på en ramme omkring glasset, hvilket giver dig en fuld, uafbrudt visning af flammerne. Vi kalder det "Clear View '. Og fordi forbrændingen er perfekt reguleret, forbliver visningen af flammerne klare. Hvis glasset begynder at plette, kan det let fjernes med rengøring. Se de tekniske oplysninger under ”Rengøring af glas” i din manual eller under ”vedligeholdelse” på vores hjemmeside (klik her).

Attraktiv i enhvert rum

Fairo ECO-prestige 105/79 front model er velegnet til alle typer af boliger, fra klassisk til moderne. Dens minimalistisk design og realistiske flammer gør det muligt, variere opbygningen omkring gaspejsen til enhver stil. Ren og elegant eller indbygget med rustik pejseforsats til at ligne en traditionel gammeldags pejs. I sidstnævnte tilfælde, kan du vælge en baggrund i mursten og / eller sort glasbaggrund. 

En utrolig realistisk gaspejs
Hemmeligheden bag Fairo ECO-prestige unikke spil af flammer ligger i den omhyggeligt designet pyramideformet stabling af de keramiske brændestykker og placeringen af ​​ekstra patenteret brænder både i de keramiske brændestykker og i forbrændings området under dem. Disse funktioner øger volumen og højden af flammerne, der kommer direkte ud af de keramiske brændestykker. Den naturalistiske effekt forstærkes af glødende fibre indstøbt i brændestykkerne. Derudover giver det store, rammeløse glas panel maksimal synlighed for det forbløffende naturtro spil af flammerne.

ECO-tilstand: mere realistiske og attraktive flammer og en lavere gasregning
Samt otte standardindstillinger, Hvor Fairo ECO Prestige har en niende: ECO-tilstand. På denne indstilling vil den elektroniske gas ventil udsende en sinus-formular og pulserer gasforsyningen til brænderen. Dette giver livlige, realistiske flammer, der reguleres op og ned i styrken. En fantastisk livagtig rigtig flamme effekt - men med 40% mindre varme output og bruger 40% mindre gas. Selv med den laveste indstilling er  flammerne stadig betagende smukke. Og det er vigtigt nu, hvor boligerne er så meget bedre isoleret og varmebehovet mindre. I disse tider, er et ildsted meget mere tilbøjelige til at blive brugt til hygge samt forbedre boligens værdi og eksklusivitet end at opvarme rummet. selv når du ikke vil have ekstra varme. Kal-fire Fairo ECO-line har en fantastisk effekt og virkningsgrad på mindst 83% - så de allerede opfylder de internationale standarder, der træder i kraft i de kommende år.

Corner modeller: to gange den opfattelse
De to glassider på en hjørnepejs giver endnu bedre udsigt til ilden, og skaber flere muligheder for en original udnyttelse af pladsen i et rum. Fairo ECO-prestige hjørne modeller kommer i tre størrelser, W 80 x H 55 cm, B 110 x H 55 cm og B 110 x H 75 cm Der er også valget af have glasset hjørne til venstre eller højre, samt mellem en række bagpaneler: solid, glaskeramisk eller mønstret. De nøjagtige dimensioner af modellerne kan findes på hvert produkt sammen med de tekniske detaljer.

Installation: en opgave for eksperterne
Kun en certificeret gasinstallatør er bemyndiget til at installere en Kal-fire Fairo ECO-prestige gaspejs. Korrekt og sikker installation vil sikre optimal effektivitet i din gaspejs, samt garanti for, at alle sikkerhedskrav og garanti krav er opfyldt. En gaspejs skal installeres af en professionel autoriseret gasinstallatør. 

Radiant centerpiece
En Fairo ECO-prestige pejs vil være den strålende kerne i dit hjem. Og Kal-fire har gjort alt for at holde den udstrålende varme til et minimum. Pejsen er specielt designet til at generere en masse konvektionsvarme og relativt lidt strålevarme. Det betyder, at luften cirkulere rundt i hele rummet og ikke kun tæt på ved flammerne. Dette er et godt benefit ved indbyggede pejse. Da der er så lidt strålevarme, kan opbygningen omkring gaspejsen være fremstillet af et større udvalg af materialer. De traditionelle muligheder er stål eller sten, men i dag bruges calciumcilikat brandplader rigtig meget, da de giver uovertruffen frihed til at en designers kreativitet.

Lufttæt
Kal-fire Fairo ECO-prestige er næsten lufttæt takket være dens innovative lukkesystem. Det betyder, at emhætter og centrale ventilationsanlæg ikke påvirker driften af ​​gaspejsen. Selv i de mest velisolerede bygninger ( "passivhuse"), fortsætter ilden med at fungere på en optimal måde.

Natursten møder glas

Kal-fire Fairo ECO-prestige passer perfekt i et opholdsrum. Den bygges ofte ind i Mursten/natursten, der mødes problemfrit med lidt afstand til glasset. baggrunds panelet kan desuden forlænges uden for glasset og bygges ud til siderne i en niche. Det rammeløse glas tilbyder en uafbrudt visning af flammespillet, og skaber et slående indtryk af åben ild.

Glas på 3 sider ... en uhindret udsigt
Kal-fire Fairo ECO-prestige 3-sidet er omgivet af rammeløse glaspaneler på tre sider. Dette giver dig mulighed for at koncentrere din fulde opmærksomhed på det essentielle: en uforstyrret udsigt over ilden. Disse ildsteder er tilgængelige i en lang række variationer. Du kan vælge fra en bredde på 70, 90, 110, 130 eller 170 cm samt fra forskellige dekorative indvendige baggrundspaneler.

3D brændere

Kal-fire Fairo ECO-line er udstyret med specielle 3D-brændere. Designet af Kal-Fire, disse brændere skaber flammer der er næsten umulig at skelne fra en reel træfyret pejseindsats. Hvorfor skal vi kalde dem 3D? Bredden af ​​brænderen - en massiv 10 cm - giver ilden en tredje dimension. De keramiske fliser, der anvendes i brænderen danner en meget stabil flamme højde, optimal forbrænding og fantastiske flammer.

Sikkerhed
Kal-fire giver størst mulig hensyntagen til sikkerheden for deres gaspejse. Fairo ECO-prestige er udstyret med flere sikkerhedssystemer, der er specielt designet til tidlig påvisning af eventuelle problemer eller funktionsfejl. Disse funktioner øger både sikkerheden og pålideligheden af ​​gaspejsen. Bakket op af vores berømte ekspertise, og de mange sikkerhedsforanstaltninger i Fairo ECO-prestige gør det til et af de sikreste gaspejse på markedet.

iMatch
Denne moderne gaspejs fungere på en moderne måde: ved hjælp af iMatch
fjernbetjening. Med denne fjernbetjening kan du tænde og slukke for gaspejsen og regulere højden af ​​flammerne fra en komfortabel lænestol. Du kan vælge en af ​​de otte standard indstillinger eller det specielle ECO-mode. Denne indstilling skaber et levende spil af flammer og samtidig reduceres gasforbruget med 40%.

Kal-fire Fairo ECO-prestige er nem at betjene med iMatch fjernbetjeningen. Endnu en måde at gøre livet lettere. Desuden kan du tilkøbe Imatch styring til din smartphone og udstyre din Kal-Fire Fairo ECO-line med en modtager, så du kan betjene den med en iPad, iPhone, iPod eller Android-telefon. Det er utrolig enkelt, og det betyder en mindre fjernbetjening på sofabordet. Og hvis du har IHC teknologi i dit hjem, kan du fuldt ud integrere ECO-line ind i det. Denne pejs er et lysende eksempel på den moderne verden: Selv helt ned til den måde, den fungerer.

ECO-line
En voksende vifte af gaspejse ...
Kal-fire er også stolte af at præsentere Kal-fire Fairo ECO-line gaspejse. Disse gaspejse kan prale af en flammeeffekt, der er usammenligneligt realistisk, muliggjort i kraft af en patenteret brænder integreret i de keramiske brændestykker, plus valgfri tilkøb af lysende LED gløde effekt under de keramiske brændestykker.

Stol trygt på...
Med gaspejse fra Kal-fire kan du være sikker på at du får det allerbedste produkt der i øjeblikket findes på markedet. Desuden kombinerer Kal-fire sine førsteklasses produkter med førsteklasses service. Din forhandler vil rette op på eventuelle fejl eller problemer så hurtigt som muligt, og kun bruge originale Kal-fire dele. Kal fire har også et team af tekniske rådgivere, som din forhandler kan kontakte for at få hjælp. Vi er forpligtet til at sikre den højest mulige ydelse og sikkerhed for vores gaspejse.

Kal-fire Fairo ECO-prestige kommer med en fuld to års garanti. Der er mange hollandske og europæiske kvalitetsmærker indenfor gaspejse, men det vigtigste af disse er CE-mærket. CE er en obligatorisk europæisk kvalitetscertificering, der garanterer overholdelsen af ​​de grundlæggende europæiske sikkerhed, miljø- og sundhedsmæssige krav. CE-mærket viser også overholdelse af det nye EU-direktiv for pejse og brændeovne. Alle Kal-fire produkter er CE-godkendt og er fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder. Da vi kun bruger de allerbedste materialer og afprøvede-og-testede teknologi, kan du være sikker på, at du vil nyde dette unikke produkt, ikke bare i morgen, men langt ind i fremtiden. Sørg for at din gaspejs bærer Kal-fire mærket. Det betyder, at Van Melick familien personligt garanterer kvaliteten af ​​din gaspejs, ligesom du ville forvente fra en familiedrevet virksomhed.

Hvorfor vælge en Fairo ECO-line?
 • ECO-tilstand: 40% mindre gas
  På indstillingen ECO (indstilling 9) bruger Fairo ECO-line 40% mindre gas. Den vil automatisk skifte mellem lav og høj flamme, hvilket skaber en usædvanlig realistisk spil af flammerne i gaspejsen.

 • Høj varmeeffekt
  Med varmeeffekt og virkningsgrad på mindst 83%, overholder Fairo ECO-linje gaspejse de strengeste miljøkrav. Dette sikrer en miljøvenlig og økonomisk forbrænding.

 • Integrerede målesonder
  Indbygget patenterede sonder tillader målinger, der skal tages med jævne mellemrum for at sikre optimal forbrænding. Dette gør det muligt ved vedligeholdelses kontrol for at verificere, at aftrækket fungerer korrekt, og brænderen er ren, hvilket sikrer levende flammer og reducerede emissioner i mange år.

 • iMatch fjernbetjening
  Et væld af muligheder for at styre din gaspejs, og alligevel nem at bruge: magt og enkelhed.

 • 3D brænder
  Den innovative brænder skaber en fantastisk 3D flamme effekt.

 • Easy-dørsystem
  Rengøring af glas af en gas brand har aldrig været nemmere. Glasset kan tages ud og erstattes på blot et par enkle trin, uden ekstra værktøj.

 • Passivhus sæl
  Kal-fire Fairo ECO-prestige er næsten lufttæt. Selv i de mest velisolerede huse ( 'passivhuse'), vil ilden fortsætte med at fungere perfekt.

 • Lyd og pålidelig teknologi
  Innovativ, solid teknologi er din garanti for mange lange års glæde fra din gaspejs.

 • Sikkerhed
  Sikkerhed er vores højeste prioritet. Kal-fire Fairo ECO-prestige har tre forskellige sikkerhedssystemer, hvilket gør det til en af de sikreste gaspejse på markedet.
Endeløse muligheder
Med sine forskellige modeller og bred vifte af dekorative elementer og tilbehør, kan Fairo ECO-line tilpasses til enhver form for indretning, fra periode til
moderne.

Ild, der passer til din stil
Alle Fairo ECO-prestige kommer med et udvalg af seks forskellige dekorative møbler. Hvert brand leveres med et sæt af keramiske logfiler som standard, men du kan også vælge fra en eksklusiv log sæt, Cryptonite, eller hvide, beige eller grå sten. Uanset hvilken stil du vælger, vil effektiviteten af ​​din ild ikke blive påvirket på nogen måde.

Interiør
For at tilpasse Fairo ECO-prestige til at afspejle din stil i rummet, kan du vælge mellem tre forskellige baggrundspaneler. Sideløbende med den minimalistiske flade bagpanelet leveres med som standard, kan Kal-fire gaspejs for en lille merpris også fås med et glaskeramisk baggrundspanel og et baggrundspanel med lodrette design ribber.

Easy-dørsystem
Rengøring af glas på en gaspejs har aldrig været nemmere. Glasset kan tages ud og erstattes på blot et par enkle trin, uden ekstra værktøj.