Kal-Fire Fairo ECO-line 

Det giver os en stor glæde at præsentere vores innovative Fairo ECO-line gaspejse med balanceret aftrækssystemer. Vi håber, det vil hjælpe dig med at vælge en gaspejs, der vil være perfekt til dine behov og dit interiør. Investering i en gaspejs betyder investering i både varme og komfort. Vi anerkender, at det er en investering, du vil ønske at nyde i mange år. Så vi vil gøre alt for at du skal være sikker på, at du har truffet den rigtige beslutning.

Kal-Fire Fairo ECO-line gaspejse fås i front modeller, hjørne modeller og modeller med glas på tre sider.

40% mindre gasforbrug
Med introduktionen af ​​Fairo ECO-line, har Kal-fire sat en ny standard i pejse. Kal-fire Fairo ECO-line skalaer ikke kun i nye højder men også æstetik og design. De markerer også et milespring med hensyn til bæredygtighed og funktion. Disse stilfulde gaspejse kan også prale af den allernyeste teknologi. Den mest innovative funktion er indstillingen ECO. På denne indstilling, hvor gasforsyningen pulserer. Dette skaber ikke kun et meget livlig spil af flammerne, det resulterer også i op til 40% mindre gasforbrug end den højeste indstilling - den, der normalt bruges til at skabe flimrende flammer.

Clear View
Et af de centrale elementer i Fairo ECO-serien er den fuldstændige mangel på en ramme omkring glasset, hvilket giver dig en fuld, uafbrudt visning af flammerne. Vi kalder det "Clear View '. Og fordi forbrændingen er perfekt reguleret, forbliver visningen af flammerne klare. Hvis glasset begynder at plette, kan det let fjernes med rengøring. Se de tekniske oplysninger under ”Rengøring af glas” i din manual eller under ”vedligeholdelse” på vores hjemmeside (klik her).

Kan installeres næsten overalt
Du kan komfortabelt tænde din Fairo ECO-line fra din lænestol med fjernbetjeningen eller din smartphone, hvis du har tilkøbt Imatch styring. Så kan du nyde alle fordelene ved en gaspejs med flammerne, der er næsten umulig at skelne fra reelle flammer med skovbrænde. Kal-fire Fairo ECO-line bruger et balanceret-aftræksssystem med både indsugning og udblæsning i samme rør, der kan installeres i næsten ethvert hjem. Udstyret med et aftrækssystem, der fungerer uafhængigt af rummet, og et stort antal installationskonfigurationer giver gode muligheder med hensyn til indretningen af ​​rummet. Kun en meter af vertikalt aftræk er påkrævet, hvorefter kanalen kan strække sig horisontalt op til syv meter. Et genialt koncentrisk aftrækssystem samlet i et rør, trækker frisk luft gennem det ydre rør, mens udledning af forbrændingsgasser er fra det indre rør.

Glas - og masser af det
Du ønsker at se flammer. Og med Fairo ECO-line intet står i vejen. Glaspartierne på vores gaspejse fås mellem 37 og 44 cm i højden og op til 170 cm i bredden, hvilket giver dig en uhindret udsigt.

ECO-tilstand: mere realistiske og attraktive flammer og en lavere gasregning
Samt otte standardindstillinger, Hvor Fairo ECO-line har en niende: ECO-tilstand. På denne indstilling vil den elektroniske gas ventil udsende en sinus-formular og pulserer gasforsyningen til brænderen. Dette giver livlige, realistiske flammer, der reguleres op og ned i styrken. En fantastisk livagtig rigtig flamme effekt - men med 40% mindre varme output og bruger 40% mindre gas. Selv med den laveste indstilling er  flammerne stadig betagende smukke. Og det er vigtigt nu, hvor boligerne er så meget bedre isoleret og varmebehovet mindre. I disse tider, er et ildsted meget mere tilbøjelige til at blive brugt til hygge samt forbedre boligens værdi og eksklusivitet end at opvarme rummet. 
selv når du ikke vil have ekstra varme. Kal-fire Fairo ECO-line har en fantastisk effekt og virkningsgrad på mindst 83% - så de allerede opfylder de internationale standarder, der træder i kraft i de kommende år.

Corner modeller: to gange den opfattelse
Du behøver ikke at være en indretningsarkitekt til at indse, at en hjørne pejs giver dig en endnu bedre visning af flammerne, så du kan nyde at se flammerne fra to sider. En hjørne model åbner også op en lang række designmuligheder for din bolig. Hjørne modeller i Kal-fire Fairo ECO-line serien fås i fem størrelser: 65, 85, 105, 125 og 165 cm i bredden. Du kan variere de dekorative baggrundspaneler af interiøret med sort glas eller design ribber.

Installation: en opgave for eksperterne
Kun en certificeret gasinstallatør er bemyndiget til at installere en Kal-fire Fairo ECO-line gaspejs. Korrekt og sikker installation vil sikre optimal effektivitet i din gaspejs, samt garanti for, at alle sikkerhedskrav og garanti krav er opfyldt. En gaspejs skal installeres af en professionel autoriseret gasinstallatør. 

Radiant centerpiece
En Fairo ECO-line pejs vil være den strålende kerne i dit hjem. Og Kal-fire har gjort alt for at holde den udstrålende varme til et minimum. Pejsen er specielt designet til at generere en masse konvektionsvarme og relativt lidt strålevarme. Det betyder, at luften cirkulere rundt i hele rummet og ikke kun tæt på ved flammerne. Dette er et godt benefit ved indbyggede pejse. Da der er så lidt strålevarme, kan opbygningen omkring gaspejsen være fremstillet af et større udvalg af materialer. De traditionelle muligheder er stål eller sten, men i dag bruges calciumcilikat brandplader rigtig meget, da de giver uovertruffen frihed til at en designers kreativitet.

Lufttæt
Kal-fire Fairo ECO-line er næsten lufttæt takket være dens innovative lukkesystem. Det betyder, at emhætter og centrale ventilationsanlæg ikke påvirker driften af ​​gaspejsen. Selv i de mest velisolerede bygninger ( "passivhuse"), fortsætter ilden med at fungere på en optimal måde.

Natursten møder glas

Kal-fire Fairo ECO-line passer perfekt i et opholdsrum. Den bygges ofte ind i Mursten/natursten, der mødes problemfrit med lidt afstand til glasset. baggrunds panelet kan desuden forlænges uden for glasset og bygges ud til siderne i en niche. Det rammeløse glas tilbyder en uafbrudt visning af flammespillet, og skaber et slående indtryk af åben ild.

Glas på 3 sider ... en uhindret udsigt
Kal-fire Fairo ECO-line 3-sidet er omgivet af rammeløse glaspaneler på tre sider. Dette giver dig mulighed for at koncentrere din fulde opmærksomhed på det essentielle: en uforstyrret udsigt over ilden. Disse ildsteder er tilgængelige i en lang række variationer. Du kan vælge fra en bredde på 70, 90, 110, 130 eller 170 cm samt fra forskellige dekorative indvendige baggrundspaneler.

3D brændere

Kal-fire Fairo ECO-line er udstyret med specielle 3D-brændere. Designet af Kal-Fire, disse brændere skaber flammer der er næsten umulig at skelne fra en reel træfyret pejseindsats. Hvorfor skal vi kalde dem 3D? Bredden af ​​brænderen - en massiv 10 cm - giver ilden en tredje dimension. De keramiske fliser, der anvendes i brænderen danner en meget stabil flamme højde, optimal forbrænding og fantastiske flammer.

Sikkerhed
Kal-fire giver størst mulig hensyntagen til sikkerheden for deres gaspejse. Fairo ECO-line er udstyret med flere sikkerhedssystemer, der er specielt designet til tidlig påvisning af eventuelle problemer eller funktionsfejl. Disse funktioner øger både sikkerheden og pålideligheden af ​​gaspejsen. Bakket op af vores berømte ekspertise, og de mange sikkerhedsforanstaltninger i Fairo ECO-line gør det til et af de sikreste gaspejse på markedet.

En pejs, 522 variationer
Fra et teknisk synspunkt, er alle Fairo ECO-line gaspejse identiske og leverer den samme høje ydeevne. Men ikke mindre end 522 forskellige variationer er mulige for enhver smag. Kal-fire gaspejse fås både i front, hjørne og 3-sidet modeller, som alle kommer i 5 forskellige bredder. Med hver af disse variationer, kan du vælge mellem tre forskellige typer af indvendige baggrundspaneler og 6 typer af dekorative bundmateriale. Dog er det de keramiske brændestykker der giver det bedste flammebillede. 

iMatch
Denne moderne gaspejs fungere på en moderne måde: ved hjælp af iMatch
fjernbetjening. Med denne fjernbetjening kan du tænde og slukke for gaspejsen og regulere højden af ​​flammerne fra en komfortabel lænestol. Du kan vælge en af ​​de otte standard indstillinger eller det specielle ECO-mode. Denne indstilling skaber et levende spil af flammer og samtidig reduceres gasforbruget med 40%.

Kal-fire Fairo ECO-line er nem at betjene med iMatch fjernbetjeningen. Endnu en måde at gøre livet lettere. Desuden kan du tilkøbe Imatch styring til din smartphone og udstyre din Kal-Fire Fairo ECO-line med en modtager, så du kan betjene den med en iPad, iPhone, iPod eller Android-telefon. Det er utrolig enkelt, og det betyder en mindre fjernbetjening på sofabordet. Og hvis du har IHC teknologi i dit hjem, kan du fuldt ud integrere ECO-line ind i det. Denne pejs er et lysende eksempel på den moderne verden: Selv helt ned til den måde, den fungerer.

ECO-prestige
En voksende vifte af gaspejse ...
Kal-fire er også stolte af at præsentere Kal-fire Fairo ECO-prestige gaspejse. Disse gaspejse kan prale af en flammeeffekt, der er usammenligneligt realistisk, muliggjort i kraft af en patenteret brænder integreret i de keramiske brændestykker, plus valgfri tilkøb af lysende LED gløde effekt under de keramiske brændestykker.

Stol trygt på...
Med gaspejse fra Kal-fire kan du være sikker på at du får det allerbedste produkt der i øjeblikket findes på markedet. Desuden kombinerer Kal-fire sine førsteklasses produkter med førsteklasses service. Din forhandler vil rette op på eventuelle fejl eller problemer så hurtigt som muligt, og kun bruge originale Kal-fire dele. Kal fire har også et team af tekniske rådgivere, som din forhandler kan kontakte for at få hjælp. Vi er forpligtet til at sikre den højest mulige ydelse og sikkerhed for vores gaspejse.

Kal-fire Fairo ECO-line kommer med en fuld to års garanti. Der er mange hollandske og europæiske kvalitetsmærker indenfor gaspejse, men det vigtigste af disse er CE-mærket. CE er en obligatorisk europæisk kvalitetscertificering, der garanterer overholdelsen af ​​de grundlæggende europæiske sikkerhed, miljø- og sundhedsmæssige krav. CE-mærket viser også overholdelse af det nye EU-direktiv for pejse og brændeovne. Alle Kal-fire produkter er CE-godkendt og er fremstillet efter de højeste kvalitetsstandarder. Da vi kun bruger de allerbedste materialer og afprøvede-og-testede teknologi, kan du være sikker på, at du vil nyde dette unikke produkt, ikke bare i morgen, men langt ind i fremtiden. Sørg for at din gaspejs bærer Kal-fire mærket. Det betyder, at Van Melick familien personligt garanterer kvaliteten af ​​din gaspejs, ligesom du ville forvente fra en familiedrevet virksomhed.

Hvorfor vælge en Fairo ECO-line?
 • ECO-tilstand: 40% mindre gas
  På indstillingen ECO (indstilling 9) bruger Fairo ECO-line 40% mindre gas. Den vil automatisk skifte mellem lav og høj flamme, hvilket skaber en usædvanlig realistisk spil af flammerne i gaspejsen.

 • Høj varmeeffekt
  Med varmeeffekt og virkningsgrad på mindst 83%, overholder Fairo ECO-linje gaspejse de strengeste miljøkrav. Dette sikrer en miljøvenlig og økonomisk forbrænding.

 • Integrerede målesonder
  Indbygget patenterede sonder tillader målinger, der skal tages med jævne mellemrum for at sikre optimal forbrænding. Dette gør det muligt ved vedligeholdelses kontrol for at verificere, at aftrækket fungerer korrekt, og brænderen er ren, hvilket sikrer levende flammer og reducerede emissioner i mange år.

 • iMatch fjernbetjening
  Et væld af muligheder for at styre din gaspejs, og alligevel nem at bruge: magt og enkelhed.

 • 3D brænder
  Den innovative brænder skaber en fantastisk 3D flamme effekt.

 • Easy-dørsystem
  Rengøring af glas af en gas brand har aldrig været nemmere. Glasset kan tages ud og erstattes på blot et par enkle trin, uden ekstra værktøj.

 • Passivhus sæl
  Kal-fire Fairo ECO-prestige er næsten lufttæt. Selv i de mest velisolerede huse ( 'passivhuse'), vil ilden fortsætte med at fungere perfekt.

 • Lyd og pålidelig teknologi
  Innovativ, solid teknologi er din garanti for mange lange års glæde fra din gaspejs.

 • Sikkerhed
  Sikkerhed er vores højeste prioritet. Kal-fire Fairo ECO-prestige har tre forskellige sikkerhedssystemer, hvilket gør det til en af de sikreste gaspejse på markedet.
Endeløse muligheder
Med sine forskellige modeller og bred vifte af dekorative elementer og tilbehør, kan Fairo ECO-line tilpasses til enhver form for indretning, fra periode til
moderne.

Ild, der passer til din stil
Alle Fairo ECO-line fire erstatter kommer med et udvalg af seks forskellige dekorative møbler. Hvert brand leveres med et sæt af keramiske logfiler som standard, men du kan også vælge fra en eksklusiv log sæt, Cryptonite, eller hvide, beige eller grå sten. Uanset hvilken stil du vælger, vil effektiviteten af ​​din ild ikke blive påvirket på nogen måde.

Interiør
For at tilpasse Fairo ECO-prestige til at afspejle din stil i rummet, kan du vælge mellem tre forskellige baggrundspaneler. Sideløbende med den minimalistiske flade bagpanelet leveres med som standard, kan Kal-fire gaspejs for en lille merpris også fås med et glaskeramisk baggrundspanel og et baggrundspanel med lodrette design ribber.

Easy-dørsystem
Rengøring af glas på en gaspejs har aldrig været nemmere. Glasset kan tages ud og erstattes på blot et par enkle trin, uden ekstra værktøj.