Kal-fire gaspejs indsatse

Hos pejsen.com forhandler vi gaspejse fra Kal-Fire og Faber. Både Kal-Fire og Faber produceres i Holland. Kal-Fire er absolut blandt de førende indenfor gaspejse. Kal-Fire designer, udvikler og producerer selv deres gaspejse, og har gjort det siden 1981.De har et bredt sortiment af gaspejse der sælges i over 16 lande, hvor de hele tiden har fokus på at tilpasse sig markedet og efterspørgslen. Kal-Fire gaspejse er af yderst høj kvalitet helt ned i de små detaljer og vigtige komponenter for at have en driftssikker gaspejs. Kal-Fire sætter standarden med top design og praktiske detaljer der gør det nemt at være bruger. Kal-Fire ligger i den høje ende af prisniveauet, men absolut ikke uden grund for en unik gaspejs i højeste kvalitet. Som noget helt nyt og revolutionerende har Kal-Fire udviklet gaspejse med en teknologi der kan reducere gasforbruget med op til 40%. Det er Kal-Fires ECO line serie, hvor gastilførslen pulserer. Det både skaber et mere livligt billede af flammerne der variere op og ned i styrke og sparer samtidig på gasforbruget.

Sikkerhed:
Kal-Fire ECO Line serie er blandt verdens mest sikre gaspejse. For eksempel har Kal-Fire ECO Line flere varierende sikkerhedssystemer. Systemer der er designet til at lokalisere enhver unormalhed på et tidligt stadie så sikkerheden øges optimalt.

Imatch:
En Kal-Fire gaspejs er nem at styre med Imatch. Du kan tilkøbe Imatch funktion så du kan styre gaspejsen fra din Iphone, Ipad, Ipod eller android. Det er utrolig simpelt og enhver mands ret at have lidt lir. Derudover kan du tilkoble gaspejsen til husets IHC eller Smarthouse system, så Kal-Fire et tydeligt eksempel på ildens moderne teknologi i hjemmet.

Vil du vide mere eller har spørgsmål om gaspejse er du velkommen til at besøge vores butik.