Dru gaspejse

Dru har 3 typer gaspejse, gaspejse til indbygning, fritstående gaspejse, og væghængt gaspejs. Det er primært gaspejse til indbygning der er utrolig populære i Danmark.

Hvad er fordelene ved en gaspejs?
Når du vælger en gaspejs vælger du atmosfære , bekvemmelighed og komfort . Med et enkelt tryk på en knap , tænder du for ilden i gaspejsen og du kan nyde en dejlig, naturlig flamme - effekt.

Forbrændings systemet
En anden vigtig fordel ved en gaspejs er det lukkede forbrændingssystem den benytter. Aftrækket er et balanceret dobbelt aftræk, hvor der er både indsugning og udblæsning i samme rør.

DRU, en innovativ virksomhed
Hvis en virksomhed er stadig i stand til at lede markedet efter mere end 250 år så må dens evne til at innovere da være i generne. I 1754 sikrede DRU grundlæggerne, at selskabet – var en af ​​de første industrivirksomheder i Holland – der vidste hvordan man brugte jernmalm til en række praktiske husholdningsprodukter, herunder de verdenskendte DRU pander.

I 1959 da naturgas blev opdaget i Holland udnyttede DRU dette ivrigt ved at udvikle sit første gasfyrede komfur. Kort tid efter, i omkring 1960, var DRU designerne de første til at introducere et lukket forbrændingsystem i gasfyrede komfurer; et innovativt system, der gjorde skorstenen overflødig. Dette lukkede aftrækssystem bruges stadig af de fleste gasfyrede pejse i dag.