Gaspejs

Hvad er en gaspejs? en gaspejs er stort set det samme som en almindelig pejseindsats til brænde, hvor en gaspejs i stedet for brænde bruger enten flaskegas eller naturgas. Med en gaspejs undgår du således at skulle save, kløve og slæbe brænde, men man får stadig en rigtig god varmeafgivelse.

En gaspejs er en unik hyggespreder, og samtidig et meget eksklusivt møbel med utallige designmuligheder. Desuden er en gaspejs et godt supplement som varmekilde i din bolig, eller lige til at tage toppen når gulvvarmen ikke kan følge med. En gaspejs er nem at betjene via en fjernbetjening, hvor du tænder og slukker samt kan skrue op og ned for flammerne. Til de fleste gaspejse kan der også tilkøbes en app så du kan styre gaspejsen fra smartphone eller Iphone. 
Faber gaspejse

 

 
 

Installation af gaspejse

Pejse, som brænder med gas, skal monteres af en autoriseret installatør. Pejsene skal monteres til gas, og i mange tilfælde er det også nødvendigt, at den tilsluttes strøm. De fleste gaspejse er til indbygning og installeres efter det konvektionsprincip, som man kender fra almindelige træ-fyrede indbygningspejse. Elektronikken i gaspejse kræver ordentlig ventilation, hvorfor det er meget vigtigt at producentens forskrifter følges. Dele af installationen skal være tilgængelige efterfølgende, så pejsen kan godkendes, og så der kan blive gennemgået eftersyn løbende. Det anbefales ikke, at du installerer en gaspejs selv – heller ikke selvom du er handy man og føler, at du godt kan udføre monteringen på egen hånd.

Bredt udvalg af pejseHos Hjørring Pejsecenter har vi et bredt udvalg af forskellige typer pejse. De seneste år er gaspejse blevet meget populære, derfor har vi udvidet vores sortiment markant. I sortimentet finder du gaspejse fra kvalitetsmærkerne Kal-fire og Faber.
Vi tilbyder skræddersyede totalløsninger, der på bedste vis opfylder dine behov og ønsker til gode og effektive gaspejse.

En gaspejs er den perfekte løsning for dig, som går op i moderne æstetik. I langt de fleste nye huse er det denne form for pejs, der bliver installeret. De går godt i spænd med moderne byggeri og er nemme for boligejerne at håndtere. Mange af pejsene styres med enten fjernbetjening, iPad, iPhone eller via husets IHC eller smarthouse system.

To meget store fordele ved en gaspejs:

-       Den er let at tænde op i og efterfølgende nem at betjene

-       Den er altid ren og pæn. En gaspejs producerer ikke skidt i form af aske, og den soder ikke.

 Åben eller lukket forbrænding

Der findes to forskellige typer gaspejse. Der findes pejse med åben forbrænding, og der findes pejse med lukket forbrænding. Gaspejse med åben forbrænding er kendetegnet ved, at forbrændingsluften hentes direkte fra rummet, som pejsen står i. Pejse med lukket forbrænding henter derimod luft udefra.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Ønsker du gode råd eller yderligere information om vores gaspejse, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 90 98 46. Vi står klar med faglig og professionel rådgivning samt markedets bedste udvalg af gaspejse.