Dimplex elpejse optimyst 

Dimplex elpejse er et godt alternativ til dig, der vil opleve flammeeffekten uden rigtig ild. Med en Dimplex elpejs kan du opleve "ilden" uden at skulle installere aftræksrør eller skorsten. Elpejsen er stort set lige til at tilkoble stikkontakten, og den er nem at betjene enten via betjeningspanelet eller en fjernbetjening. 
 
Se også: Dimplex elpejse optiflame og Dimplex elpejse opti-virtual

 


Faber elpejse er blandt de førende elpejse på markedet. Elektrisk ild har aldrig været smukkere med Fabers patenterede tredimensionelle Opti-Myst løsning. Du er derfor med Faber elpejse sikret det absolut bedste og får derfor, ved hjælp af den realistiske ild, trukket følelsen af hygge og nærvær helt ind i din stue.
Faber ønsker med deres elpejse at skabe varme og glæde i ethvert hjem. De har en høj faglig stolthed og garanterer derfor med deres Faber elpejse en unik oplevelse, som du ikke får med nogen anden elektrisk pejs.
 
Ønsker du hyggelige aftener med venner og familie – smilende og snakkende, mens I nyder varmen og atmosfæren så se vores store udvalg af Faber elpejse her. Med Faber elpejse handler det om at skabe særlige øjeblikke og minder. 

Fuldstændig betagende elektrisk flammebillede

Opti-Myst løsningen har gjort op med den ’flade’ flammeeffekt. Faber har nemlig udviklet et tredimensionelt flammebillede, der sætter helt nye standarder for det elektriske flammebillede. Flammespillet i Opti-Myst pejsene er den perfekte illusion. Tættere på rigtige flammer kommer man ikke. Det er fantastisk så flot og naturtro, det ser ud, når pejsen er tændt.
 
Den tredimensionelle ildeffekt opnås ved hjælp af strøm og destilleret vand. Strømimpulser sendes gennem vandet, hvorved molekylestrukturen i vandet nedbrydes, og der frigives vandkrystaller. Disse sendes gennem en vifte, som derved spreder effekter ud over hele pejsens bredde. Ildens farve skabes med en gul farvebelægning, som halogenpærerne lyser igennem, hvorved vandkrystallerne lyses op, og det fantastiske flammebillede opstår.

Pejsestemning uden bøvl

Med en Faber elpejs har du mulighed for at få den ægte pejsestemning i dit hjem. De elektriske pejse har ikke brug for skorsten eller udtræk men skal blot tilsluttes en stikkontakt. Du slipper også for alt det svineri, der kan være i forbindelse med de traditionelle brændeovne og pejse.
Godt brænde kan være svært at få fat i, og det kræver meget plads at have opbevaret, dette er du fri for med en elektrisk pejs fra Faber.
 
Nogle af modellerne er udstyret med varmelegemer. Disse kontrolleres med en fjernbetjening og giver derfor mulighed for, at pejsen kan være tændt både med og uden varme. Dette øger pejsens brugsperiode, da den kan tændes en lun sommeraften uden, at den øger temperaturen i rummet men blot skaber den ønskede hyggestemning. Ved at placere en række keramiske og meget naturtro brændestykker i pejsen opnås det velkendte billede af træ og flammer, som virker afslappende på krop og sjæl.  
 
Brugervenligheden er høj med en elektrisk pejs. Betjeningspanelet og fjernbetjeningen gør det let at tænde og slukke for pejsen samt at regulere flammernes størrelse. Du vil derfor med en elektrisk pejs aldrig skulle bøvle med at tænde op eller vente på at ilden får fat. Her tændes der med et tryk på knappen, og du har det ønskede flammebillede med det samme. Du vil derfor aldrig stå overfor problemstillingen, om du gider til at tænde op, når du kommer hjem, da det med en elpejs aldrig er et tidskrævende aspekt.  
 
Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du mere information, står vores kompetente personale altid klar til at hjælpe dig. I butikken har du også mulighed for at opleve det spektakulære flammebillede og forelske dig, som vi har gjort.