Brændeovne fra Wiking

Et af de mærker, som fylder rigtig meget i vores sortiment, er Wiking, og det er langt fra tilfældigt. Wiking har nemlig i mange år fremstillet lækre brændeovne til enhver smag – og altid med kvalitet som det bærende omdrejningspunkt, og derfor er vi naturligvis stolte af at have Wikings brændeovne i vores brede sortiment.

Uanset om du skal investere i en brændeovn for første gang eller for tredje gang, er Wiking et af de allerbedste bud. Læs mere her, og få et indblik i de mange forskellige Wiking-brændeovne, som vi forhandler lige her hos Pejsen.com.

En Wiking til alle

Wiking kan mange ting. De kan først og fremmest producere lækre kvalitetsovne, og derudover er de også eksperter i at variere ovnenes udtryk så meget, som det kan lade sig gøre – og det kommer i høj grad dig til gode. En brændeovn er nemlig ikke bare en brændeovn. Sådan var det en gang, men ikke længere – og heldigvis for det. Beslutningen om at anskaffe sig en Wiking-brændeovn er kun første skridt. Derefter kommer valg af størrelse, form, farve, materiale og funktion, og her er der for alvor noget at vælge imellem. 

Wiking tilbyder væghængte brændeovne, brændeovne stående på en piedestal, brændeovne med og uden sideglas samt brændeovne med beklædning i forskellige farver og materialer, så den passer ind i dit hjem. 

En anden stor fordel, der er ved at vælge en Wiking-ovn, er prisen. Der er nemlig noget for enhver pengepung i vores sortiment, og det er vigtigt for os. Det er vigtigt for os at have et bredt udvalg, så alle kan være med. Brændeovne skal ikke kun være for eliten – de skal være for alle.Er du interesseret i at se mere af vores sortiment end blot vores Wiking-ovne, kan du med fordel tage et kig på vores Contura-modeller. De har mange lighedstegn med Wiking-ovnene, men Contura bringer andre lækre detaljer på banen. 

Fleksibel betaling

Når vi siger, at det skal være muligt for alle at få en Wiking-brændeovn, så mener vi det rent faktisk. Derfor tilbyder vi også vores kunder at betale deres brændeovn på den måde, som passer bedst til dem. Du kan betale hele ovnen på én gang, men du kan også købe rente- og gebyrfrit eller splitte betalingen op over flere måneder og således lade betalingen være en af dine faste månedlige udgifter i den kommende tid. Det er helt op til dig, og vi blander os ikke i, hvad du vælger – er du interesseret, hjælper vi dig gerne med at finde ud af, hvilken betalingsform der passer bedst til dig.

Imødekommende kundeservice

Vores hjerter banker primært for to ting: Brændeovne og vores kunder. Vi går rigtig meget op i, at vores kunder er glade, og at de har haft en god oplevelse, når de har handlet hos os. Vi er slet ikke i tvivl om brændeovnenes kvalitet, og vi går meget op i altid at levere en kundeservice i samme tårnhøje kvalitet. 

Mere konkret betyder det, at vi altid sidder klar ved telefonerne og ved vores mail, så vi hurtigt kan hjælpe dig videre og besvare dine eventuelle spørgsmål. Det er det mindste, vi kan gøre. Derudover bestræber vi os altid på at tilbyde en hurtig levering af din nye brændeovn. I den forbindelse er det naturligvis nødvendigt at have så mange forskellige brændeovne på lager som muligt, og her tager vi gerne imod jeres hjælp. Er du derfor interesseret i en model, som ikke figurerer på vores hjemmeside, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så forsøger vi nemlig at skaffe den hjem til dig.