Væghængte brændeovne

Her hos Pejsen.com er vi stolte af altid at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg af kvalitetsbrændeovne – det gælder også vores væghængte brændeovne. Er du på udkig efter en brændeovn, som kan gøre dit hjem hyggeligt og varmt, vil en væghængt brændeovn helt sikkert være noget for dig.

Læs mere her, og bliv lidt klogere på, hvad vi kan tilbyde dig.

Hyggesprederen

Kært barn har mange navne, og det gælder altså også for den væghængte brændeovn. Vi ynder at kalde den for det, den er – en hyggespreder. Vi kunne ikke komme på et hyggeligere alternativ til en varmekilde, og det er der mange af jer, som er enige med os i. Interessen for den væghængte brændeovn er steget markant over de senere år, og rigtig mange vælger dem både til hjemmet og sommerhuset. Den væghængte model fylder mindre i et rum end den traditionelle brændeovn, men det har stadig den gode varme- og hyggeeffekt. 

Diversitet og kvalitet

Når det kommer til væghængte brændeovne, kan vi tilbyde dig lidt af det hele. Vores modeller spænder bredt, og vi tør godt sige, at der er lidt for enhver smag. Først og fremmest forhandler vi en række forskellige mærker som Morsø, HWAM, Lotus, TermaTech, Wiking og Rais. Fælles for dem alle er den tårnhøje kvalitet og det faktum, at de alle er væghængte, men så stopper lighedstegnene også. Det skal nemlig være muligt for vores kunder at finde en brændeovn, der passer til deres behov, og det er i høj grad tilfældet hos os. I vores store udvalg finder du blandt andet brændeovne i runde former – henholdsvis med og uden sideglas ­– kubiske brændeovne for et mere stringent udtryk, hvide brændeovne og sorte brændeovne. Vi har også et stort sortiment af reservedele til brændeovne.  

En stor del af vores væghængte brændeovne fås desuden med det innovative SmartControl. Her får du mulighed for at styre din brændeovn via din smartphone, og du behøver således ikke rejse dig fra sofaen for at få mere eller mindre varme på. Vi synes, det er smart. 

Har du behov for at udvide din horisont en smule, kan du også se nærmere på nogle af de ovne, som står på gulvet. Eksempelvis disse modeller fra Rais. 

Vi rådgiver i væghængte brændeovne

Vi elsker glade kunder lige så højt, som vi elsker brændeovne – og det siger ikke så lidt. Derfor er vi også villige til at gå langt for at gøre vores kunder glade, og det gør vi på flere måder. 

Først og fremmest gør vi en dyd ud af at hjælpe vores kunder så godt som muligt. Det betyder, at du – hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du har spørgsmål til en af vores brændeovne – altid er velkommen til at ringe eller skrive til os. Der findes ingen dumme spørgsmål. Vi ved rigtig meget om pejse og brændeovne, og vi deler hellere end gerne ud af vores viden. 

Derudover tilbyder vi vores kunder at købe vores brændeovne rente- og gebyrfrit, ligesom det også altid er en mulighed at splitte betalingen op over flere måneder. Det tilbyder vi, fordi vi er af den opfattelse, at alle vores kunder skal have mulighed for at tilføje lidt ekstra hygge til hverdagen i form af en brændeovn. 

Vi håber, du er blevet inspireret af vores store udvalg – måske har du allerede udset dig den brændeovn, du vil have? Uanset hvor i processen du er, kan du altid kontakte os for kyndig hjælp, vejledning og et råd eller to. Vi glæder os meget til at høre fra dig.