Rais brændeovn

I vores webshop finder du et bredt udvalg af Rais brændeovne. Skulle der imidlertid være en Rais brændeovn, du ikke kan finde, så klik ind på rais.dk og se hele sortimentet. Du er altid velkommen til at kontakte pejsen.com for råd og vejledening ved køb af brændeovn. Ved du, hvilken Rais brændeovn du vil have, og kan du ikke finde den i webshop, så skaffer vi den gerne hjem til dig. 

Med fokus på design, funktion og miljø sætter Rais nye standarder for, hvordan du kan opvarme din bolig. Vi tilbyder et bredt udvalg af brændeovne, der alle er unikke designløsninger inspireret af og rodfæstet i en stærk nordisk designtradition. Det er brændeovne, der kombinerer solidt håndværk med ny teknologi, innovativ funktionalitet og en æstetisk sans, der stikker dybt. Vores udvalg af modeller repræsenterer en vifte af valgmuligheder til snart sagt ethvert behov. Fra slot over parcelhus og lejlighed til selv det lille træsommerhus. Alle vores modeller kan tilsluttes Air-System, så ovnen tager forbrændingsluften udefra.

 

Funktionalitet, design og brugervenlighed

Vælger du en Rais brændeovn, er du garanteret smukke løsninger, når det kommer til udformning og stil. En Rais brændeovn er produceret ud fra nøgleordene: Funktionalitet, design og brugervenlighed. Med disse tre essentielle egenskaber finder du uden tvivl en Rais brændeovn, som lever op til dine forventninger til design og kvalitet. De er nemme at bruge, giver god varme og designet er stilrent og klassisk. Med en Rais brændeovn får du ikke kun smukt design - du får også et ekstraordinært smukt flammebillede, som ved nogle af modellerne kan ses fra mere end én vinkel. Flere a brændeovnene fra Rais fås nemlig med smart sideglas, som giver dig det ultimative kig til flammehavet.
Hos Hjørring Pejsecenter finder du et bredt udvalg af Rais brændeovne i høj kvalitet og flot design. Vi lover dig, at uanset hvilken brændeovn fra Rais du vælger, vil den skabe masser af varme og hygge – og spare dig for en stor varmeregning. Ovnene fra Rais begejstrer med deres elegance, lethed og smukke kig til flammerne.

 

En varmekilde med fokus på miljøet

Det er vigtigt at bemærke, at de nyeste Rais brændeovne opfylder strenge krav til effektiv afbrænding og udledning af restpartikler fra røgen. Brændeovne fra Rais bliver i udlandet anset som det miljømæssige forbillede, andre brændeovnsproducenter bør stile efter. Hos Rais arbejdes der konstant på videreudvikling og optimering af forbrændingen i ovnene. Det har den fordel, at du altid kan købe en brændeovn, der lever op til miljøkravene. 

Ovne, der spreder varme og hygge

Om man vil det eller ej, så er der noget dragende ved ild. Den er smuk og hyggelig, men samtidig spændende og fascinerende. I gamle dage var brændeovnen et samlingssted for hele familien på mørke aftenener. Et sted, hvor familien kunne samles og nyde hinandens selskab i skæret fra de orange flammer. Ønsker du at gøre de kolde aftener til noget specielt, og drages du af idéen om mere nærvær i hverdagen, så har du med en Rais brændeovn mulighed for at samle hele familien til dejlig aftenhygge foran den buldrende ild.

 

Et hjem med en brændeovn har altså en helt særlig stemning over sig. Og med en brændeovn fra Rais får du en fantastisk hyggespreder, som du vil elske. Lyden af den knitrende ild, synet af de dansende flammer og varmen, der lægger sig omkring dig som et lunt tæppe, er uundværlig i de kolde måneder. Når du først har prøvet en Rais brændeovn som trofast partner gennem vinteren, vil du aldrig mere være en foruden.

Her hos Hjørring Pejsecenter er vi i hvert fald af den overbevisning, at hjemmelivet kun bliver bedre med en Rais brændeovn. 

Dette bør du overveje inden, du investerer i en brændeovn

Inden du går ud og bruger mange penge på en brændeovn, er der nogle ting, du bør overveje for at finde frem til det rigtige produkt: Hvilken størrelse brændeovn har du brug for? Hvor skal den placeres? Skal der laves ny skorsten, eller har du allerede en eksisterende skorsten, som kan bruges? Og sidst men ikke mindst, hvordan skal brændeovnen se ud? Gør du dig disse overvejelser, inden du handler, vil du helt sikkert få masser af glæde af din brændeovn fra Rais. Der er nemlig mange gode grunde til at vælge en Rais brændeovn:
  • Rais producerer brændeovne med fokus på miljøet. 
  • Designet er exceptionelt smukt og ovnene kan fås i flot udførte former og med unikke fedtstensbeklædninger. 
  • Du får et ualmindeligt klart kig til flammerne. 
  • Der findes en Rais brændeovn til ethvert hjem. 

Er du på udkig efter en Rais brændeovn, men kan du ikke finde den rette model i vores sortiment, så bestiller vi den hellere end gerne hjem til dig – klik dig ind på rais.dk og se hele sortimentet. Ønsker du yderligere information, eller har du behov for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os – enten hér eller på tlf. 98 90 98 46 alle hverdage mellem 10.00-17.30. Vi er altid klar med god og professionel rådgivning.