Rais brændeovn

I vores webshop finder du et bredt udvalg af Rais brændeovne. Skulle der imidlertid være en Rais brændeovn, du ikke kan finde, så klik ind på rais.dk og se hele sortimentet. Du er altid velkommen til at kontakte pejsen.com for råd og vejledening ved køb af brændeovn. Ved du, hvilken Rais brændeovn du vil have, og kan du ikke finde den i webshop, så skaffer vi den gerne hjem til dig. 

Med fokus på design, funktion og miljø sætter Rais nye standarder for, hvordan du kan opvarme din bolig. Vi tilbyder et bredt udvalg af brændeovne, der alle er unikke designløsninger inspireret af og rodfæstet i en stærk nordisk designtradition. Det er brændeovne, der kombinerer solidt håndværk med ny teknologi, innovativ funktionalitet og en æstetisk sans, der stikker dybt. Vores udvalg af modeller repræsenterer en vifte af valgmuligheder til snart sagt ethvert behov. Fra slot over parcelhus og lejlighed til selv det lille træsommerhus. Alle vores modeller kan tilsluttes Air-System, så ovnen tager forbrændingsluften udefra.

Med en Rais brændeovn er du sikret smukke løsninger, hvad angår form og stil. En Rais brændeovn er produceret ud fra nøgleordene funktionalitet, design og brugervenlighed. Det  gør, at de vil fungere enestående i ethvert hjem. Med fokus på disse tre essentielle egenskaber vil du uden tvivl kunne finde en Rais brændeovn, som kan leve op til dine forventninger til både design og kvalitet. Med en Rais brændeovn er der nået nye højder i forhold til et ekstraordinært flammebillede, som hos nogle af ovnene tillader indkig fra tre sider.  

Ønsker du at indlejre den sprøde stemning af nærvær, hygge og velvære, som varmen fra en brændeovn kan sprede i dit hjem, så er en Rais brændeovn lige noget for dig. Hos Hjørring Pejsecenter finder du et bredt udvalg af Rais brændeovne i høj kvalitet og flot design. Vi kan love dig, at uanset hvilken Rais brændeovn du vælger til dit hjem, vil den skabe varme, hygge og ligeledes spare dig for en stor varmeregning.

En varmekilde med fokus på miljøet

Det er vigtigt at bemærke, at de nyeste Rais brændeovne opfylder strenge krav til effektivitet og udledning af restpartikler, og bliver i udlandet anset som et miljømæssigt forbillede. Hos Rais arbejdes der fortsat med at videreudvikle og optimere forbrændingen, og de sikrer herved, at du altid køber en brændeovn, der følger de miljøkrav, der stilles til de moderne brændeovne. 

Ovnene fra Rais begejstrer med deres elegance og lethed samtidig med, at det smukke flammebillede forstærkes af det store glasparti, som giver frit udsyn til flammerne.

Ovne der spreder varme og hygge

Et hjem med en brændeovn har en helt særlig stemning. Med en ovn fra Rais får du en trofast hyggespreder, som du vil elske. Lyden af den knitrende ild, synet af de dansende flammer og varmen, der lægger sig omkring dig som et lunt tæppe, bliver uundværligt. Ovnen vil år efter år sprede en glød af glæde i hele huset. Når du først har fået en brændeovn ind i dit hjem, vil du aldrig mere være en foruden.

Om vi vil det eller ej, er der noget dragende ved ilden. Der er noget smukt, eksklusivt og spændende over den. Ofte samles folk omkring ilden, og det giver mulighed for nærvær og menneskelig kontakt. Med din helt egen Rais brændeovn kan disse hyggestunder opleves og nydes igen og igen. 

Her hos Hjørring Pejsecenter mener vi helt enkelt, at hjemmelivet bliver bedre med en brændeovn. 

Har du været på udkig efter en helt bestemt Rais brændeovn, som du ikke kan finde i vores sortiment, bestiller vi den gerne hjem til dig, så du kan få lige præcis den Rais brændeovn, som du har gået og drømt om. Ønsker du yderligere information, eller har du behov for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 90 98 46, hverdage mellem 10.00-17.30. Vi står klar med god og professionel rådgivning.