Væghængte brændeovne - Morsø 

I vores webshop finder du et bredt udvalg af væghængte brændeovne fra Morsø. Skulle der imidlertid være en Morsø brændeovn, du ikke kan finde, så klik ind på morsoe.com og se hele sortimentet. Du er altid velkommen til at kontakte pejsen.com for råd og vejledening ved køb af brændeovn. Finder du en brændeovn, som du gerne vil have, men er den ikke i vores webshop, så kan vi altid skaffe den hjem til dig.

Når du køber en væghængt brændeovn fra Morsø, kan du være sikker på, at den er skabt ud fra filosofien om at forene design, materialer og kvalitet. En hvilken som helst væghængt brændeovn fra Morsø S-serien er et overbevisende eksempel herpå. Morsø har udviklet en serie af væghængte kvalitetsbrændeovne i stål, hvor designet er i fokus. Stilen er let, elegant og meget skandinavisk i sit udtryk. For at bevare lidt af virksomhedens ’rødder’, indeholder en væghængt brændeovn fra Morsø altid et element af støbejern. 

De stilrene ovne forener design og hygge

Har du længe ønsket dig en Morsø brændeovn, men ikke kunne forene dig med det lidt tunge udseende – så er en væghængt brændeovn fra Morsø løsningen for dig.  

Ovnene er indbegrebet af enkelt og tidsløst design, som er kendetegnet for Morsø brændeovne. Morsø har med deres væghængte brændeovne lagt stor vægt på at skabe et udtryk med spændende kontraster, stramme linjer og bløde buer. Stålets minimalistiske og lette udtryk fremstår som perfekt modvægt til ovnens store glasdør, der giver et generøst vue ind til de smukke og lunende flammer.

Med de væghængte brændeovne i stål har Morsø formået at skabe et stramt og skarpt design. Stålet giver mulighed for glatte flader, skarpe hjørner og kontante samlinger. Ovndøren laves imidlertid stadig i støbejern, for at sikre ovnens front en tyngde og rolighed. 

Ovne der klæder ethvert hjem

En væghængt brændeovn fra Morsø fremtræder som et formfuldendt og velproportioneret møbel, der vil klæde ethvert hjem. Løsningen med stål som materiale letter udtrykket og gør ovnene perfekte til det minimalistiske skandinaviske hjem. Med S-serien kan du finde lige nøjagtig den ovn, der giver det moderne og unikke udtryk, som passer ind hjemme hos dig.

Morsø har endnu engang formået at udvikle sig og tilpasse sig tidens trends. De minimalistisk hjem kan nu også mærke den fantastiske varme, som medbringer følelsen af tryghed, lykke og hygge, som en brændeovn skaber.

Når du først har oplevet, hvordan en væghængt brændeovn fra Morsø fungerer som en trofast hyggespreder, vil du ikke kunne leve uden lyden, synet og varmen fra den. 

Skulle det ske, at der er en væghængt brændeovn fra Morsø, som du ikke kan finde i vores sortiment, så har vi hos Hjørring Pejsecenter altid mulighed for at bestille din drømmeovn hjem. Du kan se hele sortimentet her.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 90 98 46, hverdage mellem klokken 10.00-17.30.