Moderne brændeovne - Morsø 

I vores webshop finder du et bredt udvalg af moderne Morsø brændeovne. Skulle der imidlertid være en Morsø brændeovn, du ikke kan finde så klik ind på morsoe.com og se hele sortimentet. Du er altid velkommen til at kontakte pejsen.com for råd og vejledening ved køb af brændeovn. Finder du en brændeovn, og er den ikke er i vores webshop, så kan vi altid skaffe den hjem til dig.

Den moderne brændeovn fra Morsø udmærker sig i sit minimalistiske design. De moderne brændeovne er lavet efter samme principper, som vi kender det fra det prestigefyldte Morsø. Til de moderne brændeovne bruges det velkendte støbejern, som er særdeles velegnet til de vekslende temperaturer. En moderne brændeovn fra Morsø er udviklet efter samme metode, som det er gjort siden tidernes morgen. For at undgå at brændeovnene bliver utætte over tid, er de samlet med keramisk snor og boltet sammen.  

Stilrene ovne, som er tilpasset tidsånden

Lige fra de tidligste år har udvikling og innovation været en afgørende drivkraft for Morsø Jernstøberi. De har op gennem årene vist at være i stand til at følge med udviklingen og skabe produkter, som er tilpasset tidsånden. I det hele taget er Morsø gang på gang gået i front med såvel nye design som nye måder at forene form og funktionalitet – det effektive med det smukke og det behagelige – og i de senere år også med det miljørigtige.  

Netop dette er gældende for de moderne Morsø brændeovne, som viser at, de endnu engang har en føling med udviklingen og tendenserne. Trods det moderne design er den velkendte funktionalitet bevaret i de moderne ovne. Der er stadig fokus på at skabe brændeovne, som spreder en behagelig varme i hjemmet, og som derigennem skaber tryghed og hygge. Hvis du ikke før har haft en brændeovn i dit hjem, vil du uden tvivl ikke kunne leve uden, når du først får en installeret. Det vil ikke være på grund af designet eller materialet, men af den simple grund, at det er en trofast hyggespreder, som formår at skabe en glød af glæde i hele huset.  

Nutidige ovne med stor ydeevne

De moderne ovne begejstrer med deres store ydeevne, samt deres stilrene og moderne look. Det spektakulære flammebillede er i højsæde, og ovnene hæver sig i rummet med en elegance og lethed, som gør, at de designmæssigt tilpasser sig enhver bolig. Morsø er endnu engang gået skridtet videre i deres bestræbelser på at gøre ilden til en naturlig, dekorativ og æstetisk integreret del af hyggen og varmen i vores hjem.  

Hos Hjørring Pejsecenter har vi om nogen forelsket os i denne særlige varme følelse af hygge, og vi vil derfor gøre alt for at efterkomme lige præcis dine ønsker. Har du derfor set en Morsø brændeovn, som vi ikke har i sortimentet, så tag blot et kig her, og vi har mulighed for at bestille nøjagtig din drømme ovn hjem.