Morsø brændeovn

Er du på udkig efter en ny brændeovn fra kvalitetsmærket Morsø? Hos Hjørring Pejsecenter står vi klar med professionel rådgivning og vejledning om Morsø brændeovne, så vi kan hjælpe dig til at træffe det helt rigtige valg af Morsø brændeovn. Vi har et bredt sortiment af Morsø brændeovne i alle størrelser og prisklasser, og du vil uden tvivl kunne finde den helt rette brændeovn til dig her. 

Længes du også efter de hyggestunder, den varme der spredes, og den velbehag du får i kroppen, når du mærker brændeovnens varme og hører flammernes knitren. Så læs med her og kom skridtet nærmere det rigtige valg af Morsø brændeovn til dig. 

Vi tilbyder Morsø brændeovne til gør-det-selv-typen, hvor du selv kan stå for monteringen af din nye brændeovn. Vi tilbyder også brændeovne med en eksklusiv totalløsning, hvor vi står for alt fra start til slut. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Find vores kontaktlysninger her

Disse fordele forbindes med ovnene

Med en Morsø brændeovn får du en ovn af højeste kvalitet. Gennem generationer har Morsø været indbegrebet af en god dansk kvalitet. Endvidere får du et moderne men tidsløst design og en yderst miljøvenlig ovn. Alle ovne er lavet af 99 procent støbejern, der er smeltet om fra skrot. Det betyder altså, at den kan have haft et tidligere liv som cykel. Herudover bliver alle vores ovne samlet med en keramisk snor og boltet sammen med skruer. Derved undgås det, at de bliver utætte med tiden – som det kan ske, hvis de er svejset sammen. Teknikken er med til at sikre, at de bliver ved med at være gode at fyre i.

Ovnene bliver fremstillet med stor omtanke for miljøet. Det kræver selvfølgelig en masse strøm at producere brændeovne, men hos Morsø bliver alle ovne produceret med 80 procent af energiforbruget dækket af blandt andet vindkraft, hvorfor de er miljøcertificeret med Svanemærket.

En Morsø er ikke bare en hvilken som helst brændeovn. Den er designet med største omhu, og nogle af de dygtigste designere i Danmark har stået for designet. 

Hvilken model skal du vælge?

Modellerne er opdelt i tre kategorier, som er klassisk, moderne og væghængt. Valget af model afhænger både af din personlige smag og det rum, den skal placeres i. Der er rigtig mange muligheder, og du er altid velkommen til at konsultere vores erfarne personale, som kan rådgive dig i valget af Morsø brændeovn til netop dig og dit rum. 

Se de forskellige modeller her.

Når du skal vælge, er der en del faktorer, du skal tage i betragtning. Mange betragter de forskellige modellers design som en afgørende faktor i deres valg. Det er dog meget vigtigt, at have gjort sig klart, hvor den nye ovn skal placeres, og hvor stort det pågældende rum er. Du skal også have besluttet, om ovnen skal fungere som hyggeskabende eller som primær varmekilde. Alt efter hvordan du svarer i forhold til ovenstående, kan vores kompetente personale guide dig i den rigtige retning.

Der kan nemlig opstå utilfredshed, hvis der blot er valgt ud fra design, men ikke efter det rum ovnen er blevet placeret i. Hvorefter ovnen, fordi den er for lille til rummet, ikke kan varme rummet optimalt op. Hvis du derimod har valgt en for stor ovn til rummet, skal du hele tiden være opmærksom på lufttilførslen for ikke at få et overophedet rum. 

Så længe du er bekendt med disse faldgruber, skal du ikke frygte. Hos Hjørring Pejsecenter hjælper vores dygtige personale dig med at træffe det rigtige valg i forhold til dine behov.Har du forelsket dig i en helt bestemt model, som du ikke kan finde blandt vores sortiment, bestiller vi den gerne hjem til dig, så du kan få lige netop den brændeovn, som du har gået og drømt om.

Du kan se det fulde sortiment her.     

Ønsker du yderligere information, eller har du behov for vejledning til valget af den helt rette brændeovn, er du altid velkommen til at kontakte Hjørring Pejsecenter på telefon 98 90 98 46, hverdage mellem 10.00-17.30. Vi står klar med erfaren og professionel rådgivning.