HWAM 3100 serien

HWAM 2600 serien / HWAM 3100 serien / HWAM 3400 serien / HWAM 3500 serien / HWAM 3600 serien / HWAM 4500 serien 
 
HWAM 4600 serien / HWAM 7100 serien  


HWAM 3110 og HWAM 3120

HWAM-brændeovne er indbegrebet af rene linjer og enkelt design inspireret af den simple, skandinaviske indretningsstil. Du får ikke bare en brændeovn, når du vælger en HWAM, du får et smukt møbel, der passer perfekt til din indretning, og som du vil få glæde af år efter år. HWAM har udviklet unikke brændeovne, der gør livet som ejer nemt og simpelt. Med HWAM 3110 og HWAM 3120 får du ovenikøbet intelligente brændeovne med autopilot, der giver dig en super god brændselsøkonomi. Disse to brændeovne kommer nemlig med en fjernbetjening, der bipper, når der skal mere brænde på. På den måde undgår du at overfyrre og får derved en ren forbrænding, der ikke forurener. Desuden bruger de op til 50 % mindre brænde end en normal brændeovn, hvilket sparer dig for penge. 


Fordele ved HWAM 3110 og HWAM 3120

Der er rigtig mange gode grunde til at investere i en brændeovn fra HWAM. Modellerne 3110 og 3120 udmærker sig dog på flere punker:

  • ·     De er super nemme at tænde op i, da du hverken skal tænke på lufttilførsel, og hvordan du opnår den mest miljørigtige forbrænding. Luttilførslen indstilles nemlig automatisk, og ovnen sørger selv for, at forbrændingen er så miljørigtig som mulig, hvilket gør, at du ikke vil opleve nogen former for luftgener.
  • ·       Brændeovnene sørger selv for, at du får jævn varme i hele forbrændingsperioden og kræver således minimum vedligeholdelse.
  • ·       De er yderst rengøringsvenlige og nemme at holde.
  • ·       Har indbygget SmartControlTM og Autopilot.

Har du forelsket dig i en af de smarte brændeovne fra HWAM, og vil du gerne vide mere om installationsamt de enkelte modeller, er du velkommen til at kontakte os eller møde op i vores butik i Hjørring