Hwam brændeovne

Brændeovne fra Hwam er kendt for deres høje kvalitet samtidig med, at de tager hensyn til miljøet. Med ilden knitrende bag brændeovnens klare glas skaber brændeovne fra Hvam hygge og samler familien. Brændeovne fra Hwam fremstår diskrete på afstand, men når du kommer tættere på, kan du ikke undgå at se den store kærlighed til design, innovation og kvalitet samt det blik for detaljen, som Hvam brændeovne bliver udviklet med. Gennem mere end 40 år er der udviklet brændeovne fra Hvam, der har øje for brugervenlighed og æstetik. Med en brændeovn fra Hvam er det nemt at fyre op og sprede varme og glæde i hjemmet.


HWAM pejse og brændeovne

Mindre brænde. Mere tid.

HWAM Autopilot IHS (Intelligent Heat System). Vi præsenterer en klogere brændeovn på et niveau, hvor den kan konkurrere med pilleovne, varmepumper, solpaneler og andre ikke fossile energiformer. Kom ind i butikken og få en demonstration. Læs mere her

I vores webshop finder du et bredt udvalg af HWAM brændeovne. Skulle der imidlertid være en HWAM brændeovn du ikke kan finde så klik ind på hwam.dk og se hele sortimentet. Du er altid velkommen til, at kontakte pejsen.com for råd og vejledening ved køb af brændeovn. Finder du en brændeovn og den ikke er i vores webshop så kan vi altid skaffe den hjem til dig.

Miljørigtig varmekilde

Ved køb af en Hwam ovn kan du med god samvittighed fyre op i stuen. Ovnen er nemlig udviklet sådan, at det hovedsageligt er vanddampe, der kommer ud af skorstenen, og det har kun en minimal påvirkning på miljøet. Gennem mange års udvikling er det sikret, at ovnene fra Hwam er meget effektive, så stort set al energi udnyttes. Når du vælger en Hwam ovn, er du med til at passe på miljøet. De er nemlig udviklet til at overholde reglerne for miljøpåvirkning, og de ovne, der udvikles i dag, overholder allerede EU-krav for partikeludledning, der først træder i kraft i år 2022. For at sikre at miljøet bliver påvirket mindst muligt, kræver det dog, at du som forbruger sætter dig ind i at fyre korrekt op i din brændeovn. 

Intelligent Heat System

De miljørigtige brændeovne fra Hwam er udstyret med en mekanisk autopilot, der har taget opvarmningen af hjemmet til det næste niveau. Autopilotsystemet styrer ikke kun forbrændingen automatisk, men med den tilhørende fjernbetjening er det nu også muligt at indstille forbrændingen til en bestemt rumtemperatur, som for nogen kan være svært at styre. Det intelligente opvarmningssystem kan også fortælle dig via fjernbetjeningen, hvornår det er tid til at komme mere brænde på.  Denne innovation gør det ekstremt nemt at betjene ovnen samtidig med, at du skåner miljøet og sparer på brændet.