Hvide brændeovne

Her hos Pejsen.com har vi alt i brændeovne. Vi forhandler et stort udvalg af forskellige producenter som Morsø, Rais, Contura, Wiking og HWAM, og du ser også stor variation i udtrykket på vores brændeovne. Den klassiske brændeovn er sort, men vi er tilhængere af nytænkning og forhandler derfor også et stort udvalg af hvide brændeovne i forskellige udtryk og fra forskellige forhandlere.

Tag et nærmere kig på vores hvide brændeovne her – også selvom du måske ikke havde forestillet dig, at din nye brændeovn skulle være andet end sort. Måske bliver du overbevist om at gå en anden vej end den traditionelle.

Hvorfor hvid?

Der er mange fordele ved at vælge en hvid brændeovn frem for den traditionelle sorte. En af dem er, at det giver noget helt andet til rummet, den skal stå i, end hvis den havde været sort. En hvid brændeovn har som udgangspunkt et meget let udtryk, og så ”fylder” den ikke ret meget i rummet. Den hvide farve er som på mange af modellerne kombineret med en sort låge, hvilket giver et meget stilrent udtryk, som passer ind i alle hjem. 

Når det er sagt, er en hvid brændeovn ikke bare en hvid brændeovn. Vi har et stort udvalg af de hvide ovne, så bare fordi du har besluttet dig for, at din brændeovn gerne må være hvid, er du ikke færdig med at træffe beslutninger endnu. Du skal både beslutte, hvilket mærke du er mest til, om der skal være sideglas eller ej, og hvilket prisleje der er realistisk for dig. Det er mange beslutninger, det ved vi godt. Men til gengæld hjælper vi dig hellere end gerne i mål med at finde den brændeovn, som passer allerbedst til dig. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os – vi vil hellere end gerne hjælpe. 

SmartControl eller ej til den hvide brændeovn?

Når du køber en hvid brændeovn hos os, skal du også tage stilling til, om du ønsker SmartControl eller ej. Til dig, som ikke kender SmartControl i forvejen, giver vi gerne en kort forklaring. Ved brændeovne med SmartControl kan du kort sagt styre din ovn via din smartphone. Du behøver med andre ord ikke forlade din plads ved bordet eller i sofaen for at justere på varmen i din brændeovn. 

Når det gælder den inkarnerede it-nørd, oplever vi tit, at dette er prikken over i’et, når man er ude for at købe en lækker kvalitetsbrændeovn. Der er dog også mange, som går i den helt anden grøft, og som foretrækker den traditionelle måde at betjene sin brændeovn på – og det er helt forståeligt. Vi er alle forskellige, og derfor har vi naturligvis også en brændeovn til alle.

Det er naturligvis også muligt at få SmartControl på vores brændeovne i mørke farver – se mere lige her

Køb en hvid brændeovn - Fleksibel betaling

Har du forelsket dig i en hvid brændeovn, behøver du ikke at frygte, om din pengepung kan følge med, for det kan den. Vi har nemlig gjort forskellige ting for at sikre, at der er en brændeovn til alle – også når det kommer til prisen. Vi sørger nemlig for at have ovne i alle prisklasser.  

Derudover tilbyder vi, at du kan købe din brændeovn rente- og gebyrfrit, og dertil kommer muligheden for at splitte din regning op. Med denne metode har du selv indflydelse på, hvor mange måneder din tilbagebetaling skal strække sig over, og dermed kan du også påvirke din månedlige ydelse i enten den ene eller den anden retning. 

Har du spørgsmål til vores forskellige betalingsmetoder, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.