Nyhed
Contura 750A m/støbejernstop og Alubekl. Brændeovn
Brændeovn

Contura 750A m/støbejernstop og Alubekl.

Contura 750A Brændeovn købes her. Kontakt os for en uforpligtende snak. Professionel montering og rådgivning.

>> KØB RØGRØRSKIT TIL DENNE OVN

Fra kr. pr. md.
DKK 17.800,00
Køb rentefrit Finansiering
Antal:
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Beskrivelse

Aluminium giver en rigtig lækker kontrast til lågernes skær. Vil du have noget, der føles trendy, ikke bare nu, men også i mange år fremover, er Contura 750A brændeovn et naturligt valg. Både sider og bagside er beklædt i aluminium, hvilket gør brændeovnen ekstra flot at stille midt i rummet.

Contura 750A brændeovn er en slank, moderne brændeovn, der kan prale af en række imponerende funktioner. Du henledes straks på ovnens store glasvinduer og sidepaneler, hvor flammene ses fra en række forskellige vinkler. Forbrændingsluft opvarmes til meget høje temperaturer og skylles ud på indersiden af ​​glasset, hvilket forhindrer sod og hjælper med at holde glasset klart.

Varmeeffektiviteten øges ved ovnens "clean burn" teknologi som aktiveres ved at skubbe kontrollen på forsiden af ovnen til venstre. Dette frigiver forvarmet forbrændingsluft i ovnen som brænder overskydende kulbrinter i røgen. Også dette resulterer i renere emissioner.

Contura 750A brændeovn har et effektivt konvektion-system. Det betyder at såvel som frigivelsen af strålevarmen fra kroppen af ovnen, så trækkes der også kølig luft fra lokalet. Denne luft opvarmes og sendes hurtigt tilbage ind i lokalet som varm luft.

Specifikationer

Højde (mm)1151
Bredde (mm)459
Dybde (mm)372
Drifteffekt (kw)5
Opvarmer (m2)120
Brændelængde (cm)30
Vægt (kg)103
Afst. brændbart bag (mm)100
Afst. brændbart side (mm)400
Røgafgang i (mm)150