Brændeovn

Hos Hjørring Pejsecenter forhandler vi kun brændeovne og pejse fra de dygtigste producenter på markedet. Det betyder, at alle vores produkter er af højeste kvalitet og har den nyeste teknologi. Vi udbyder blandt andre brændeovne fra mærkerne Rais, Cintura, Morsø, HWAM, Heta, Lotus, Termatech, Wiking og Danfire. 

Varme til et hvert hjem

Vores sortiment af brændeovne byder på en lang række af forskellige modeller og typer i alle prisklasser. Det er meget vigtigt for os, at du føler sig godt vejledt og i tygge hænder, når du handler hos os. Derfor er vi altid klar til at give grundig og professionel rådgivning om, hvilken varmekilde der passer bedst til de ønsker og behov, som du kommer med. Det sikrer, at du kommer hjem med det rigtige, når du handler hos os.

Den skræddersyede varmekilde

Når du skal erhverve dig en brændeovn, er det vigtigt, at du finder den model, som opfylder dine ønsker og behov. Nogen ønsker sig en varmekilde, som er smuk at se på, men som ikke kan opvarme større arealer, mens andre har fokus på, at varmkilden skal kunne opvarme store dele af et hus.

Det er vigtigt for os, at du kommer hjem med en brændeovn, der falder i din smag  - både design- og funktionsmæssigt. Derfor er det vigtigt, at du gør dig velovervejede tanker om, hvilken specifik funktion din nye brændeovn skal have. Når du har fremlagt dine tanker for os, hjælper vi dig med at vurdere, hvilken type og størrelse brændeovn du behøver i forhold til rummets eller husets varmebehov.

Vi tilbyder både eksklusive skræddersyede totalløsninger og løsninger til gør-det-selv-manden.

Opvarmning med træ – hvorfor?

Der er mange fordele ved at anvende en brændeovn til opvarmning af husstanden frem for andre varmekilder. Brændeovne spreder en utrolig hygge, og flammernes dansen virker på mange beroligende. Derudover sparer du penge på varmeregningen, når du anskaffer sig en brændeovn.

Hos Hørring Pejsecenter forhandler vi brændeovne med autopilot. Disse kan selv regulere luftindtaget, hvilket giver optimal udnyttelse af brændet.

 

Hvis du ønsker gode råd og mere information, er du velkommen til at kontakte os på telefon 98 90 98 46. Vi er altid klar med faglig og professionel rådgivning – og så har vi markedet bedste udvalg af brændeovne.