Nyhed
SPAR: 9.995,00
TermaTech Ambiance Biopejs Udstillingsmodel
Biopejs

TermaTech Ambiance Udstillingsmodel

DEMO MODEL har været brugt i udstillingen! TermaTech Ambiance er en moderne, fritstående model med lige linjer. Ambiance er særdeles velegnet som rumdeler i store rum. Designet giver et smukt kig gennem pejsen, hvor flammerne er synlige fra begge sider. I denne demo model medfølger bagplade hvorved TermaTech Ambiance kan stilles op ad en væg. Vi tilbyder behjælpelig support, levering 6-8 arbejdsdage, bestil i dag!
Fra kr. pr. md.
DKK 19.995,00 DKK 10.000,00
Køb rentefrit Finansiering
Antal:
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Beskrivelse

Design

TermaTech Ambience er en fritstående biopejs bestående af et keramisk biopejs modul, model 8014LS et hvidt MDF møbel hvor der er et flot indkig til flammerne. Møblet kan bruges som en flot og stil rumdeler i større hjem. 

TermaTech biopejse brænder modulerne er produceret i rustfri stål og er blandt de sikreste på markedet. Biopejsen leveres inklusiv alt tilbehør såsom glasplader, lighter og tragt. TermaTechs keramiske brænder indeholder en patenteret absorberende sten som optager bioethanolen og giver et sikkert og godt forbrændingssystem. Dette unikke system sikre at det ikke er selve bioethanolen der brænder men derimod gasserne derfra, hvilket sikre en regelmæssig afgasning og forbrænding. Den keramiske sten skal aldrig skiftes ud i modsætning til andre systemer med en blødere kerne. Den keramiske sten sikre yderligere at at der ikke dannes gasser i hulrum og sikre at bioethanolen ikke kan løbe ud. Herved opnås en sikker og brændstofbesparende forbrændingssystem med en smuk gullig flamme. Bruges TermaTech bio brændsel CL 100 er sikkerheden garanteret og systemet kan benyttes i alle rum uden at der frigives røggasser. Anvendes TermaTech bio brændsel CL 100 i TermaTech biopejs brænder er modulerne CO2 neutrale og certificerede. 

Montering/installering

TermaTech Ambiance skal installeres i et brandsikkert miljø med en fornuftig sikkerhedsafstand til hjemmets møbler og vægge. TermaTech Ambiance skal installeres i et lokale der kan bære den samlede vægt på 129 kg. Vær opmærksom på at installere TermaTech Ambiance på et gulv der er vandret i vater, hermed sikre du at der ikke flyder væske ud af bio brænderen. Oprethold en sikker afstand på mindst 1 meter til andre genstande, venstre, højre og foran og vær opmærksom på placere TermaTech Ambiance væk fra brandbare genstande.

Betjening

TermaTech Ambiance brændkar påfyldes til sikkerhedslinjen ved at åbne rillen en tredjedel så påfyldningsåbningen er synlig. Placer den medfølgende tragt i påfyldningsåbningen og hæld forsigtigt TermaTech bioethanol CL100 indtil den keramiske sten er mættet. Vær opmærksom på at du holder væske niveauet under elementets overside. Stop når væsken bliver synlig i åbningen så den ikke overstiger max-angivelsen. Væsken antændes med en lighter. Forlad ikke biopejsen uden opsyn, når bioethanolen er forbrændt vil flammerne slukke af sig selv. Vent altid til biopejsen er helt kold inden genpåfyldning, vent minimum 30 min. TermaTech Ambiance slukkes ved hjælp af rillen på oversiden. Vær opmærksom ved påfyldning af bioethanolen da overfyldning kan resultere i at brændsels væsken spildes og hvilket kan fremkalde ukontrollerbare flammer. Fjern alt spildt brændsels væske før TermaTech Ambiance tændes. Flammerne kan ikke justeres på grillen, denne skal altid være helt åben når den er i brug. Hold rillen lukket når biopejsen ikke er i brug. 
Gennemsnitlig bioethanol forbrug er 49 ml i timen. TermaTech Ambiance har en varme effekt på 3,5kW og er i den forstand kun beregnet til dekorative formål og ikke som opvarmningskilde.
Undgå at placere brændbare genstande oven på eller i nærheden af TermaTech Ambiance og brænder enheden. Anvend kun TermaTech Ambiance i et rum uden træk da dette vil kunne skabe soddannelse. Vær opmærksom på at du har tilstrækkelig ventilation i rummet når du tænder din TermaTech Ambiance biopejs. Vær opmærksom på at yderfladerne bliver varme under brug. 
Når TermaTech Ambiance biopejs anvendes i lukkede rum skal der sørges for tilstrækkelig ventilation. Utilstrækkelig ventilation kan forårsage forgiftning af den lugtfrie kulilte. 

Rengøring og vedligehold

Rengør kun biopejsen når den ikke er i brug og er kold. 
Når den keramiske brænder bliver hyppigt anvendt kan der opstå misfarvninger på oversiden. Den sorte belægning i nærheden af blænderåbningen kan blive opløst. Det er normalt og skader ikke kvaliteten af produktet. Undgå at bruge et slibende produkt til rengøring af indsatsen. Rengør overfladen med en fugtig klud eller et ikke-slibende rengøringsmiddel til rustfri stål. Glasskærmene kan rengøres med et renseprodukt til keramiske komfurer. Ændringer og/eller tilpasninger på indsatsen, overfladen eller brænderen er uacceptable og ophæver garantiens dækning.

Sikkerhed

Hos Pejsen.com går vi op i din sikkerhed derfor har vi samlet et sæt generelle sikkerhedstips i forbindelse med montering/installering og betjening af din biopejs.
 • Følg altid producentens monterings og installationsforskrifter når du tager din biopejs i brug
 • Følg altid producentens sikkerhedsforskrifter når du betjener din biopejs
 • Påfyld aldrig bioethanol på en varm biopejs
 • Tænd aldrig en varm biopejs – vent til pejsen er kølet af
 • Undgå at ryge mens du påfylder bioethanol da der kan forekomme antændings fare. 
 • Undgå fysisk kontakt med bioethanolen 
 • Vær omhyggelig, når du påfylder bioethanol – undgå at hælde ved siden af brænderen
 • Tør altid spildt bioethanol op, inden du tænder op i biopejsen
 • Forlad aldrig en tændt biopejs
 • Lad aldrig børn være alene med en tændt biopejs
 • Lad aldrig børn eller personer påvirket af alkohol, stoffer eller medicin betjene en biopejs.
 • Lad aldrig personer der er fysisk svækkede betjene en biopejs.
 • Hold børn og dyr i sikker afstand af biopejsen
 • Undgå at blæse ind i ilden
 • Undgå at placere brændbart materiale på eller omkring biopejsen
 • Sørg for, at væghængte biopejse er monteret korrekt og på ikke brændbare vægge
 • Luft jævnligt ud i dit hjem når du bruger din biopejs
 • Opbevar en brandslukker inden for en sikker rækkevidde af din biopejs
 • Opbevar din bioethanol i et ikke-brandbart miljø udenfor børns rækkevidde
 • Ved uheld og brand kontakt altid alarmberedskabet 112

Specifikationer

Højde (mm)1950
Bredde (mm)1100
Dybde (mm)350
effekt (Kw)3,5
Kapacitet (liter)2
Brændtid (t)3-4