Nyhed
SPAR: 6.995,00
TermaTech Ambiance Biopejs Udstillingsmodel
Biopejs

TermaTech Ambiance Udstillingsmodel

DEMO MODEL har været brugt i udstillingen! Fritstående eller væg-model med smukt stilrent design
Fra kr. pr. md.
DKK 19.995,00 DKK 13.000,00
Køb rentefrit Finansiering
Antal:
LÅNEEKSEMPEL: Kreditbeløb kr. 18.000, løbetid 48 måneder, ydelse pr. måned 375,- samlede kreditomkostninger kr. 0,-, samlede beløb der betales til SPAREXPRES kr. 18.000, årlig fast debitorrente 0,00%, ÅOP 0,00%, fortrydelsesret jvf. markedsføringsloven $12, i samarbejde med SPAREXPRES

Beskrivelse

Ruby Fires Ambiance er en moderne, fritstående model med lige linjer. Ambiance er særdeles velegnet som rumdeler i store rum. Designet giver et smukt kig gennem pejsen, hvor flammerne er synlige fra begge sider. Ambiance modellen er også tilgængelig som traditionel pejs, hvor den placeres op ad en væg. 

 

TermaTechs unikke Biopejse er udviklet i tæt samarbejde med hollandske Ruby Fires. Ruby Fires står for kvalitet og innovation. Deres filosofi om at tilbyde kvalitetsprodukter til fornuftige priser går godt i spænd med TermaTechs værdier.

Den keramiske brænder indeholder en patenteret absorberende keramisk sten, som optager bioethanolen og giver et sikkert og godt forbrændingssystem. Det unikke system gør, at det ikke er selve bioethanolen, der brænder, men gasserne fra brændstoffet, hvilket giver en regelmæssig afgasning og forbrænding. 
Den keramiske sten skal aldrig skiftes ud, og den sikrer, at der ikke kan dannes gasser i hulrum, og at bioethanolen ikke kan løbe ud. 
Derfor får man et sikkert og brændstofbesparende forbrændingssystem med en smuk gullig flamme.

I kombination med Ruby Fires Bio Brændsel CL 100 er sikkerheden garanteret, og systemet kan derfor benyttes overalt uden, at der frigives røggasser. Anvendelsen af dette brændstof i kombination med Ruby Fires patenterede keramiske brændere er CO2 neutral og TÜV certificeret (ID 24293).


• Ingen skorsten

• Sikker betjening

• Ingen aske

• Ingen røg

• Miljøvenligt - ingen emissioner

• Bio brændstof

• Nem installation

• Uendelige designmuligheder

 

Sikkerhed

Ruby Fires keramiske brændere har en patenteret keramisk (porøs) kerne. Det flydende brændstof absorberes helt af den keramiske kerne.
Gassen, der gradvist frigives, når brænderen er åben, sikrer en stabil og økonomisk afbrænding, som er op til 50 % mere økonomisk sammenlignet med andre brændere; hvilket også giver dig den sikreste åbne ild. Forbrændingen er helt ren, og en skorsten behøves ikke. 
Den keramiske brænder kan derfor placeres næsten alle steder.
Vores keramiske brændere er blevet grundigt testet og er nogle af de sikreste på markedet. 

Specifikationer

Højde (mm)1950
Bredde (mm)1100
Dybde (mm)350
effekt (Kw)3,5
Kapacitet (liter)2
Brændtid (t)3-4