Find din nye pejs hos Hjørring Pejsecenter


Er du på udkig efter en ny pejs til dit hjem? Hos Hjørring Pejsecenter vil vores erfarne medarbejdere rådgive dig personligt og professionelt, så du er sikret den helt rette pejs, der vil skabe glæde i din bolig.  

Det kan være svært at tage stilling til hvilken type pejs, du skal vælge til lige netop dit hjem. Men vores mange års erfaring med blandt andet pejse, gør det muligt for os at tilbyde dig de bedste skræddersyede løsninger, så din nye pejs vil passe både stilmæssigt og størrelsesmæssigt til dit hjem. 

Montering af din nye pejs 

Hos Hjørring Pejsecenter har vi løsninger, der passer til enhver kunde. Uanset om du er en gør-det-selv type, eller om du ønsker eksklusive totalløsninger, kan vi hjælpe dig godt på vej med din nye pejs. Ud over rådgivning til den rette pejs for dig, tilbyder vi ligeledes montering af din nye pejs, så det eneste du skal koncentrere dig om, er at finde lige netop den pejs, du synes mest om. 

Kom ind og få inspiration i et af Danmarks flotteste pejsecentre. Vi står klar til at give personlig og professionel rådgivning til din nye pejs.