Pejsen.com - Hjørring Pejsecenter ApS

Hos Hjørring Pejsecenter er vi eksperter i alt indenfor pejse og brændeovne. Hjørring Pejsecenter er en specialforretning indenfor pejse og brændeovne. vi lægger derfor stor vægt på vores idègrundlag og koncept, hvor vi sætter kunden i fokus. Vi tilbyder skræddersyede totalløsninger, der på bedste vis opfylder kundernes behov og ønsker. Vores produkt sortiment er bredt og dybt i alle prisklasser, både for gør det selv manden og til dem der ønsker eksklusive totalløsninger, hvor vi står for det hele fra start til slut.

Kom ind og få inspiration i en af Danmarks flotteste pejsebutikker. Vi står klar til at give dig god og professionel rådgivning til din nye flamme. 

Få en god flaske vin. Vi brænder for tilfredse kunder, så har du en god case story med en opgave vi har lavet så mail den til os, og vi kvitterer med en god flaske vin, såfremt vi må bruge den på vores hjemmeside.

Har du mod forventning ris til os, så send os en kommentar eller uddybende mail så hjælper du os med at blive bedre og leve op til vores koncept. hjoerring@pejsen.com. Vi brænder for tilfredse kunder, så har du ris eller ros så send en kommentar så hjælper du os med at leve op til vores koncept. hjoerring@pejsen.com